You are currently viewing Clima interioara optimă datorită senzorilor inteligenți

Clima interioara optimă datorită senzorilor inteligenți

Clima interioara a spațiului de locuit care este adaptată în mod optim la condițiile individuale ale cadrului în orice moment este acum o realitate cu getAir: toate versiunile SmartFan de la getAir sunt acum disponibile cu un sistem de senzori integrat care măsoară automat temperatura exterioară și interioară, precum și umiditatea. în încăpere în același timp datorită ventilației cu pendul Măsoară aerul din interior și exterior.

Seria SmartFan de la getAir este acum disponibilă cu o măsură unică a umidității și temperaturii în 4 puncte

Un senzor este suficient pentru fiecare zonă de ventilație, de exemplu în camera de zi. La început se introduc temperatura interioară dorită și umiditatea dorită. Acum rezidentul nu trebuie să-și facă griji pentru nimic. Tehnologia unică a senzorilor efectuează automat măsurători regulate. Deoarece senzorii sunt amplasați direct pe unitatea ventilatorului, pot fi obținute valori de măsurare foarte precise. Dispozitivul compară apoi umiditatea absolută din interior și din exterior și selectează viteza și modul adecvate ale ventilatorului pentru o ventilație optimă. În zilele reci, senzorul decide în mod autonom dacă activează recuperarea căldurii. În zilele calde, pe de altă parte, unitatea de ventilație recunoaște partea casei departe de soare datorită unui senzor și trece automat în modul „ventilatie”.

Pentru a activa controlul complet automat, stick-ul cu senzor corespunzător poate fi atașat în câteva secunde. Toate sistemele SmartFan au o unitate de ventilator pregătită cu conexiune pentru senzor. Din acest motiv, dispozitivele anterioare din familia SmartFan pot fi echipate cu un senzor stick fără mare efort.

Tehnologia unică a senzorilor de la getAir asigură astfel o ventilație „sensibilă” și eficientă a spațiului de locuit

Datorită senzorilor, umiditatea și temperatura sunt reglate complet automat – dar pot fi, de asemenea, comutate înapoi la funcționarea manuală în orice moment. Cu noua măsurare a umidității și temperaturii în 4 puncte de la getAir, rezidenții se pot bucura de o adiere plăcută și răcoroasă în camerele lor în lunile fierbinți de vară și se pot bucura de economii maxime de energie în lunile reci de iarnă.

 

Lasă un răspuns