You are currently viewing Pompă de căldură monobloc Hajdu HPAW – Atât de liniștit

Pompă de căldură monobloc Hajdu HPAW – Atât de liniștit

Ventocool Instal este încântată să-l urmeze pompa caldura Hajdu. Pompa de căldură Hajdu Monobloc este cea mai recentă adăugare la gama noastră de soluții de încălzire și va completa gama noastră existentă de pompe de căldură de încălzire prin pardoseală, comenzi inteligente, calorifere de joasă temperatură, unități de recuperare a căldurii și unități de aer condiționat!

Operațiune de clasă mondială

Brand tradițional maghiar stabilit în Ungaria, cu proprietate maghiară și creat din munca maghiarilor. Marca HAJDU este o marcă înregistrată pentru produsele fiabile și de înaltă calitate ale Companiei.

Descoperiți confortul ușor

Pompă de căldură aer-apă Hajdu HPAW oferă o soluție eficientă din punct de vedere energetic, care oferă încălzirea și răcirea spațiului și apă caldă menajeră. Este un sistem complet de încălzire integrat, pe tot parcursul anului, care poate înlocui sau poate funcționa în sinergie cu cazanele tradiționale pe gaz sau ulei.

Unul dintre lucrurile care sunt cu adevărat clare când te uiți la unitatea Hajdu este că inginerii s-au uitat clar la alte mașini disponibile pe piață și care au fost și care ar trebui folosite cele mai bune caracteristici atunci când au realizat această unitate.

Un exemplu în acest sens ar fi modul în care au reușit să scoată 16 kilowați dintr-o unitate care are doar un singur ventilator. Acest lucru se reduce la designul unității ventilatorului în sine, cu Hajdu decupând o formă de scoici din lamă și acest lucru se face pentru a ajuta la creșterea fluxului de aer, dar și pentru a menține sunetul scăzut, prin urmare unitatea Hajdu poate crește devenind una dintre cel mai silențios de pe piață astăzi!

Unitatea Hajdu vine cu toate caracteristicile la care te-ai aștepta, compensarea vremii, control în două zone, protecție împotriva legionelei, moduri silențioase etc. Așadar, tot ceea ce toate mărcile majore includ în pompele lor de căldură vine și cu aceasta.

Pentru noi credem că aceasta reprezintă următoarea generație de pompe de căldură!

10 ani garanție – nimic nu spune că aveți încredere în calitatea pompei dvs. de căldură, mai mult decât o garanție de 10 ani.

Gamă largă de operare

Disponibil în capacități monofazate de 4 kW-10 kW sau capacități trifazate de 12 kW până la 16 kW.

Apa calda menajera si incalzire in pardoseala

Hajdu HPAW poate furniza apă caldă menajeră (până la 55°C) și încălzire prin pardoseală, îmbunătățind confortul încăperii.

Perfect pentru spatii mici

Hajdu HPAW este proiectat pentru instalare în orice tip de proprietate, în special în locuințe cu spațiu limitat. Fiind un sistem compact cu o singură unitate instalată în exterior înseamnă că spațiul disponibil în interior rămâne neschimbat.

Performanţă

Evaluare energetică A+++ ErP Capacitate de încălzire eficientă chiar și la temperatura aerului de -7°C. Mentine alimentarea continua cu apa calda pana la 55°C chiar si cu temperaturi exterioare de pana la -20°C.

Instalare și întreținere ușoară

Toate funcțiile sunt realizate cu o singură unitate exterioară, aducând economii semnificative de costuri. În plus, instalarea este mai rapidă și mai ușoară, deoarece nu este nevoie de conducte de agent frigorific, iar produsul este preîncărcat din fabrică. Design cu două uși pentru acces ușor la componentele interne pentru întreținere ușoară.

Atât de liniștit

Proiectat pentru a nu fi mai zgomotos de nivelul de presiune acustică de 35 db(A) la 3 metri. gama Hajdu HPAW nu trebuie să-ți mai deranjeze vecinii.

Agent frigorific R32

Cu un potențial de încălzire globală de 675 (cu două treimi mai puțin decât R410a), R32 este mai bun pentru mediu.

Lasă un răspuns