Cu peste 570 de laboratoare, 8000 de ingineri de cercetare și dezvoltare, 52 de centre de cercetare, 20000 de brevete tehnologice, inclusiv peste 6000 de brevete de invenție, GREE se dedică producerii de produse inovatoare, inovatoare și a unei game cuprinzătoare de soluții de aer condiționat.
Cu peste 300 de milioane de utilizatori din întreaga lume – UNUL DIN TREI ESTE FĂCUT DE GREE!

Aer conditionat GREE

Pe lângă sectorul rezidențial, aerul condiționat joacă un rol important într-o varietate de sectoare precum comerțul cu amănuntul, agrement și infrastructură. Cu peste 570 de laboratoare și 52 de centre de cercetare în întreaga lume, GREE este în fruntea celor mai recente inovații din industrie.

Toate sistemele noastre sunt concepute pentru a oferi cea mai înaltă clasă de eficiență energetică de pe piață, punând accent pe reducerea emisiilor cu efect de seră, astfel încât să vă puteți bucura de o temperatură confortabilă fără a afecta negativ mediul sau facturile de energie.

Tehnologia de economisire a energiei invertorului joacă un rol vital în obținerea unor astfel de eficiențe ridicate. Testele arată că poate reduce consumul de energie cu până la 30%, deoarece sistemul nu irosește energie prin pornirea și oprirea la viteze mari, deoarece invertorul poate regla turația motorului – permițând astfel răcitorului să funcționeze continuu la fel de eficient. pe cat posibil.

În calitate de furnizor de top de aer condiționat ,GREE oferă o varietate de modele diferite pentru a se potrivi tuturor dimensiunilor și decorului camerelor. Unitățile noastre montate pe perete au numeroase opțiuni, cu configurații flexibile, inclusiv sistemul split și sistemul multi-split care va funcționa în toate spațiile rezidențiale și comerciale.

Oferind o gamă completă de accesorii de instalare pentru a acoperi toate produsele noastre, controlerele noastre permit utilizatorilor să gestioneze până la 255 de unități interioare de pe un singur dispozitiv. Avem și software de monitorizare la distanță pentru aplicații comerciale.

Despre Compania GREE

Produsele Gree au fost exportate în peste 160 de țări și regiuni. Compania are peste 90.000 de angajați, inclusiv 15.000 de personal de cercetare și dezvoltare și peste 30.000 de muncitori tehnici.

Din 2013, Gree s-a angajat în echipamente inteligente, echipamente de comunicații, matrițe și alte domenii și s-a extins de la producția profesională de aer condiționat la o industrie diversificată de tehnologie de vârf. În prezent, Gree Intelligent Equipment nu numai că oferă echipamente avansate pentru propria sa transformare de automatizare, dar oferă și servicii pentru multe industrii, cum ar fi electrocasnice, automobile, alimente, produse digitale 3C, materiale de construcție, obiecte sanitare etc.

De atunci, calitatea produselor GREE a fost accentuată în cercetarea și dezvoltarea produselor, producție și transport. Aparatele de aer condiționat superioare GREE au adus și oportunități bune pentru vânzările sale.