Pompe de căldură cu sursă de aer

De la apartamente mici la case mari decomandate și de la un bloc de birouri la o școală, pompele de căldură Ecodan sunt alternativa regenerabilă, cu emisii reduse de carbon, la sistemele tradiționale de încălzire cu conținut ridicat de carbon. Această tehnologie de încălzire fiabilă și regenerabilă oferă o încălzire durabilă a spațiului și apă caldă pe tot parcursul anului.

Încălzire inteligentă

Cu o etichetă de evaluare energetică A++ ErP în întreaga gamă, aceasta este soluția ideală de încălzire inteligentă, curată și ecologică.

Întreaga linie este, de asemenea, certificată de Microgeneration Certification Scheme (MCS) care certifică că este o tehnologie inteligentă care produce căldură dintr-o sursă regenerabilă.

Aceasta este o cerință cheie în aplicarea pentru plăți din Stimulentul Guvernului pentru căldură regenerabilă.

Foarte versatil și compatibil

Fie că este instalat în apartamente mici sau în proprietăți mari decomandate, Ecodan poate reduce costurile de funcționare, reduce emisiile de CO2 și poate oferi încălzire și apă caldă fiabile și durabile pe tot parcursul anului pentru majoritatea caselor și proprietăților comerciale mici.

Ecodan poate fi instalat pentru a înlocui un sistem de încălzire existent sau poate lucra alături de acesta într-o configurație hibridă.

Poate fi instalat într-un proiect de construcție nouă sau de renovare și este chiar compatibil cu încălzirea prin pardoseală.

De asemenea, este mai simplu de întreținut decât alte sisteme de încălzire precum gaz, iar cu întreținere profesională poate oferi o durată de viață medie de 15 până la 20 de ani.

Reduceți emisiile de CO2 și economisiți costurile de funcționare

Pompele de căldură cu sursă de aer Ecodan au atins cea mai înaltă bandă de eficiență reală ca parte a reglementărilor europene pentru etichetarea energetică și EcoDesign.

Evaluarea A++ înseamnă extrem de eficient energetic  , făcând Ecodan eficient în economisirea costurilor de funcționare și eficient în reducerea emisiilor de CO2.