ONDEMAK HEATING SYSTEMS a fost fondată de profesioniști care au o experiență de peste 20 de ani în producția de sisteme de încălzire pe combustibil solid.
Înființată pentru a produce produse de calitate prin combinarea dimensiunilor inovatoare cu tehnologia actuală din sectorul încălzirii. Cu cei 12 ani de experiență în cercetare și dezvoltare, în producerea de Cazane cu peleți, Sobe cu peleți, Cazane multicombustibil, Cazane pentru încălzire centrală, producem produse de înaltă calitate, robuste și ecologice. Capacitatea noastra de productie acopera capacitatile de incalzire de la 10 Kw pana la 1 MW. Oferim încălzire pentru diferite sectoare casnice și comerciale, cum ar fi gospodării, clădiri de afaceri, cămine, sere, ferme de pui și orice aplicație industrială în care este nevoie de apă caldă și aer cald.

 

Gama ONDEMAK cazane de uz casnic pe peleți 15KW – 25KW- 35KW și 40KW

Cazanele pe peleți au caracteristici de aprindere automată, alimentare automată cu combustibil, mecanizare ușoară de curățare a arzătorului, mecanism ușoară de curățare a schimbătorului de căldură ( prin pârghie manuală), controlul combustiei complet modulat, controlul termostatului de cameră, setarea temporizatorului săptămânal. Toate cazanele noastre sunt testate conform testului de eficiență și emisii EN și Aprobare CE.