Twinheat A/S este o companie producătoare 100% daneză și a început să dezvolte sisteme de arzătoare cu biocombustibil ca alternativă la ulei. De-a lungul anilor, Twinheat a stabilit o linie largă de produse cu diverse sisteme de biocombustibil, precum și sisteme de siloz complet automatizate. Din punct de vedere istoric, Twinheat este cunoscut că folosește majoritatea tipurilor de biocombustibili ca peleți de lemn, așchii de lemn, cereale, așchii de lemn etc.

Twinheat catalog produse cazane de peleti engleza

Recunoscut

Toate sistemele TwinHeat au fost testate și aprobate în conformitate cu DS/EN 303-5 privind tipurile de combustibil: peleți, așchii și cereale. Toate sunt neutre în CO2.
Produsele TwinHeat îndeplinesc cerințele și legislația națională și internațională cerute de piețele respective.
Twinheat investește continuu în teste la instituții acreditate (Institutul Tehnologic Danez).

Cunoștințe și experiență

Twinheat angajează în special unii dintre cei mai experimentați profesioniști din industrie. Unii dintre acești angajați sunt în afacere de mulți ani. Cunoștințele și experiența vastă pe care angajații le-au dobândit, avantajează clienții prin consiliere și sprijin. Twinheat garantează o calitate ridicată a produsului.

Dezvoltare

Twinheat dezvoltă continuu linia de produse, ceea ce face astăzi din Twinheat un lider în dezvoltarea și producția de sisteme de arzătoare cu biocombustibil pentru casă și industrie. Sistemele variază de la 10 la 250 kW.

Ca urmare a procesului de dezvoltare, Twinheat oferă acum o soluție de sistem de cazan mobil care poate fi conectată la sistemul de încălzire existent. Tot ceea ce este necesar este spațiu pentru unitatea mobilă și siloz și intrări corespunzătoare la conexiunile de apă și electrice.

Viziune

Scopul TwinHeats este de a continua să producă și să dezvolte instalații profesionale de biocombustibil atât în ​​scopuri industriale, cât și private și să optimizeze logistica sistemului în ceea ce privește biocombustibilul de la depozitare până la cazan.