sistem complet ventilatie pentru toate aplicatiile

Ventilatie Leaf Ventilation este un sistem de ventilație pentru ventilația descentralizată, controlată a spațiilor de locuit din case și apartamente.

Dispozitivele de ventilație sunt instalate în zonele de alimentare cu aer precum camera de zi, dormitorul sau camera copiilor și funcționează în perechi: Unul din ventilator aerisire Leaf transportă aerul proaspăt exterior în interiorul încăperii, îl filtrează și îl încălzește, în timp ce celălalt dispozitiv evacuează învechitul. aer din interior spre exterior. După 70 de secunde, dispozitivele schimbă direcția de transport.

Inima Leaf 1 este recuperator caldura ceramic de stocare pentru recuperarea căldurii. Poziționarea optimă a elementelor ceramice într-un raport de o treime până la două treimi în fața și în spatele ventilatorului creează un echilibru optim între eficiență maximă, volum redus și o durată lungă de viață.

Datorită structurii lor modulare, sistemele de ventilație Leaf permit ventilarea controlată a spațiului de locuit de cea mai înaltă calitate, care să fie adaptată exact cerințelor individuale și condițiilor spațiale.

O gamă largă de accesorii de înaltă calitate și perfect coordonate permite ca sistemul de ventilație Leaf Ventilation să fie adaptat la condițiile structurale și la cerințele individuale de performanță și design.

Pentru bunăstarea și conservarea țesăturii clădirii,
camerele de zi și dormitoarele trebuie să fie alimentate cu suficient aer proaspăt prin schimb regulat de aer.

Dar: Pur și simplu deschideți ferestrele și ușile – asta nu se potrivește cu clădirile moderne, izolate termic. O ventilație controlată a locuinței îndeplinește cerințele legale, crește calitatea vieții și îmbunătățește echilibrul energetic al clădirii.

Leaf Ventilation oferă sisteme sofisticate de ventilație continuă, operează tehnologie modernă de construcție și respectă DIN 1946-6. Ușor de instalat și ușor de operat, sistemele de ventilație Leaf Ventilation măresc confortul de locuit și sunt deosebit de economice datorită recuperării eficiente a căldurii.