• Aer Conditionat Monosplit

    Aer Conditionat Monosplit (1)

    Sistemele SPLIT sunt soluția de extindere directă pentru aer condiționat pe tot parcursul anului a clădirilor rezidențiale, activităților micilor afaceri. Atât partea sursă, cât și cea a utilizatorului, se bazează pe schimbul direct de căldură între agent frigorific și mediu. Terminalele sistemului, adică unitățile interioare, fac parte din circuitul frigorific : evaporatorul în funcționarea de vară, condensatorul în funcționarea de…

În efortul nostru de a crea locuințe cu aer de cea mai bună calitate, oferim multe soluții. Pentru casele din majoritatea climatelor, un aer conditionat split AC ar putea fi alegerea ta pentru un aer confortabil și fiabil în casa ta.

Aer conditionat pentru intreaga casa

În primul rând, de ce se numește sistem de aer condiționat „split”? Pentru că are componente care sunt situate în interiorul și în afara casei – literalmente împărțite în două bucăți. S-ar putea să fi auzit și despre el denumit „aer central”. Constând dintr-o unitate exterioară cu un condensator și compresor și o unitate interioară cu un ventilator și o bobină de evaporator, un sistem de aer condiționat split funcționează prin eliminarea aerului cald din locuință și ciclându-l înapoi ca aer mai rece printr-un sistem de conducte de alimentare și retur. .

Un aparat de aer condiționat central vă poate ajuta să obțineți un aer optim în casa dvs. Dacă această opțiune este potrivită pentru tine, contractorul tău va lucra cu tine pentru a obține sistemul care oferă casei tale cea mai bună inteligență a aerului.

Poate fi aerul conditionat si sursa de incalzire?

Ar trebui sa alegeti un aparat de aer conditionat split cu inverter sau un aparat de aer conditionat multi care functioneaza si ca incalzitor de spatiu? Daca doriti sa economisiti bani si sa reduceti dezordinea casnica, aceasta din urma ar putea fi o alegere buna pentru dvs.

Dar cum functioneaza? Cum ofera caldura un aparat conceput pentru racirea aerului? De fapt, este destul de simplu, deoarece acest articol va va ajuta sa intelegeti.

Pentru inceput, trebuie sa stiti ca termenul „pompa de caldura” – in limbajul stiintific – se refera la orice dispozitiv folosit pentru a muta caldura dintr-o locatie in alta. Exista multe tipuri de pompe de caldura. In acest sens, aparatele de aer conditionat, frigiderele si congelatoarele sunt toate pompe de caldura utilizate de obicei pentru a raci lucrurile prin mutarea caldurii in alta parte.