Filtre si accesorii de ventilatie: filtre G3, polen, activ carbon compatibil cu toate unitatile de ventilatie cu recuperare de caldura comercializate, pentru schimbarea filtru la unitate, prin filtre retinerea prafului din aerul exterior, lasand sa patrunda in interiorul locuintei aer proaspat si curat.

Aerul pe care îl respirăm este mai sănătos daca utilizam tehnologia cea mai potrivită pentru filtrare si purificare.

Știind că respirăm aer curat ne oferă liniște sufletească, insa deschiderea ferestrelor nu mai este o garanție că sănătatea noastră este protejata.

ISO 16890 – NOUL STANDARD GLOBAL PENTRU TESTAREA SI CLASIFICAREA FILTRELOR DE AER

Noul standard international ISO 16890 defineste 4 grupe de filtre bazate pe marimea particulelor filtrate.

  • ISO Coarse
  • ISO PM10 (pentru particule mai mici de 10 microni)
  • ISO PM2,5 (pentru particule mai mici de 2,5 microni)
  • ISO PM1 (pentru particule mai mici de 1 micron)

Atenuatoare de zgomot, izolare fonică

Absorbante cu membrană, amortizoare de vată minerală, amortizoare de conducte, atenuatoare
de sunet cu diafonie.
Vibrațiile moleculelor de aer cauzate de sunet sunt încetinite în materialul absorbant, transformând astfel energia sonoră în energie termică.
Izolarea fonică este prevenirea propagării sunetului de către un obstacol. Procesul se bazează în primul rând pe reflectarea undei sonore pe partea sursă.
Din motive de construcție, generarea de zgomot nu poate fi întotdeauna prevenită, motiv pentru care izolarea fonică este un criteriu central de confort în funcționarea sistemelor de ventilație și aer condiționat. Absorbantele cu membrană, amortizoarele de vată minerală, amortizoarele de conducte, atenuatoarele de sunet de diafonie  reduc sunetul, limitează propagarea sunetului în sistemele de ventilație, asigurând astfel funcționarea cu zgomot redus a sistemelor de ventilație

Comercializăm și alte accesorii pentru unitati de ventilatie, de exemplu  grila ventilatie, grila externa antivant, atenuator zgomot, clapeta sens.