Cât costă un sistem de ventilaţie cu recuperare de căldură? Costul ventilaţiei poate să difere în funcţie de mai mulţi factori, deci nu este unul fix. Printre aceştia se enumeră mărimea locuinţei, tipul de ventilaţie instalat, câte puncte de intrare şi ieşire sunt necesare pentru asigurarea confortului termic optim, numărul ventilatoarelor de aerisire în cazul ventilaţiei descentralizate, brandul şi tehnologiile unităţii montate în cazul ventilaţiei centralizate, numărul de accesorii şi cât de dificil este de instalat. În cazul în care îţi doreşti în casă un sistem de ventilaţie performant, indicat ar fi ca lucrarea să fie făcută de o echipă specializată în acest lucru, mai ales când vine vorba de ventilaţia centralizată. Astfel te asiguri că primeşti o garanţie a calităţii, sistemul va fi instalat corespunzător şi va funcţiona perfect.

Sunt kit-uri complete

Sistem ventilatie kit complet vin sub forma unor kit-uri complete, gata de instalat in regim DIY sau cu ajutorul specialistilor nostri. Daca ai nevoie de o instalare profesionala, ne poti contacta si vei beneficia de planificare gratuita si de costuri minime pentru servicii.

Sistemul este format din mai multe unităţi individuale ce se vor instala în număr par, astfel încât să fie echilibrat în întreaga casă.