A raportat 70% din problemele de umezeală din casă sunt cauzate de condens. Condensul apare în proprietatea dumneavoastră din cauza lipsei de echilibru între încălzire și ventilație, ceea ce duce la o creștere a nivelului de umiditate relativă în interior.

Când părăsiți casa sau opriți încălzirea pe timp de noapte, temperatura din proprietatea dvs. scade dramatic ceea ce, la rândul său, face ca umiditatea acumulată în aer să se depună pe suprafețele reci, lăsându-vă condens pe ferestre și pereți.

Lăsat netratat, nivelul condensului din proprietatea dvs. poate provoca daune de sute de kilograme la pereți, ferestre, draperii, covoare și mobilier. Ca să nu mai vorbim de mucegaiul, peștii de argint și problemele respiratorii care pot apărea din cauza mediului umed.

Condensul este o problemă comună, dar există o soluție pentru a controla condensul și odată ce am accesat problema și am înțeles factorii care contribuie, aceasta poate fi rezolvată rapid și eficient. De fapt, oferim garanția că unitățile noastre de control al condensului vor scăpa complet de problema dumneavoastră.