Gree SOYAL Aer condiționat cu inverter GWH12AKC-K6DNA1A R32

5.282,00 lei

R32, noul design interior,
senzorul de la distanță,
control Wi-Fi

SKU: GWH12AKC-K6DNA1A Categorie: Etichete: , , , , , , ,
gree logo

Descriere

GREE GWH09AKC-K6DNA1A SOYAL R32, seria GREE SOYAL, vine cu noul Agent de racire R32. O caracteristică specială este noul design interior, senzorul de la distanță, modulul de control Wi-Fi încorporat, ventilatorul unității interioare cu 4 trepte și performanța excelentă a aerului condiționat.

senzor detectie

Dispozitiv detectie prezenta umana

Aparatul este dotat cu un dispozitiv de inalta precizie pentru detectia IR a surselor de caldura, ce permite ajustarea versatila a directiei fluxului de aer, in functie de preferintele utilizatorului.

 

 

 

Performanta ridicata

Racire rapida, eficienta energetica si economie de energie.Clasa de eficienta energetica atat pentru racire cat si pentru incalzire, la capacitatile 9.000 BTU si 12.000 BTU.

Functii:

 • Pompă de căldură aer-aer de înaltă eficiență cu clasa de eficiență energetică A+++ și raport de eficiență de răcire de până la 9.
 • Funcție de menținere a temperaturii de +8 ⁰ C. Această funcție este utilă în încăperile în care nu există rezidență permanentă, dar este necesar să se mențină o temperatură minimă;
 • limite de temperatura de lucru: in regim de racire de la -15 la +52°C, in regim de incalzire de la -25 la +24°C;
 • control WIFI integrat. Folosind telefonul mobil, puteți modifica setările pompei de căldură, puteți controla funcționarea acesteia de oriunde;
 • Diferența maximă de înălțime între unitățile interne și externe: 10 metri
 • Capacitate de racire: 3,53 kW (12044 Btu/h)
 • Alimentare cu aer automată, inteligentă, variată
 • Sensarea corpului cu infraroșu detectează și ajustează automat unghiul de balansare
 • Deflector mare de aer cu mișcare
 • Alimentare cu aer separată stânga și dreapta
 • Flux transversal mare, rezistență scăzută la vânt
 • Eficiență energetică ridicată, cost redus de energie
 • Răcire turbo: flux mare de aer și răcire rapidă
 • Curățare automată: ventilatorul încrucișat continuă să sufle până la uscarea unității interioare din interior după oprire, pentru a se menține curat și sănătos
 • Funcția de cronometru
 • Modul Sleep cu trei tipuri de curbe de somn
 • Setați intervalul de temperatură de la 16 la 30 °C
 • Afișaj LED
 • Repornire automată după pană de curent
 • Dezghețare inteligentă
 • Agent frigorific R32
 • Protecție lipsită de agent frigorific

E-Heater – incalzire garantata la temperatura extrema de -25 grade C

Datorita rezistentelor electrice auxiliare adaugate pe compresor cat si pe carcasa unitatii exterioare aparatul asigura incalzirea la temperaturi extreme in conditii de eficienta energetica ridicata.

 

CARACTERISTICI
Putere de ieșire [BTU] 12 000
Capacitate de racire 2,70 (0,22 – 4,40) kW
Inverter Da
Recomandat pentru incaperi de pana la Pana la 30 m2
Afisaj LED
Kit instalare inclus Nu
Telecomanda Da
Tip Compresor Inverter
Wi-Fi Da
EFICIENTA
Clasa energetica (racire/incalzire) A+++ / A+++
SEER 9.40
SCOP 5.10
Putere consumata la incalzire 934 W
Nivel de zgomot unitate exterioara 54 dB
Nivel de zgomot unitate interioara 22 – 44 dB
Agent de racire R-32
Greutate unitate exterioara 37.5 Kg
Greutate unitate interioara 17 Kg
Temperatura ambientala maxima exterior 52 °C
Temperatura ambientala minima exterior -25 °C
Dimensiuni unitate exterioara 899 x 596 x 378 mm
Dimensiuni unitate interioara 977 x 296 x 281 mm
Culoare Alb
DATE TEHNICE
Tensiune / Fază / Frecvență 230/1/50 V / Ø / Hz
Interval de funcționare (răcire/încălzire) -15 ~ +43 / -25 ~ +24°C DB
Agent frigorific R32
FUNCTII
Ventilare Da
Incalzire Da
Auto Restart Da
Timer Da
Sleep/Night mode Da
Autocuratare Da
Dezumidificare Da

Brand

Gree

Cu peste 570 de laboratoare, 8000 de ingineri de cercetare și dezvoltare, 52 de centre de cercetare, 20000 de brevete tehnologice, inclusiv peste 6000 de brevete de invenție, GREE se dedică producerii de produse inovatoare, inovatoare și a unei game cuprinzătoare de soluții de aer condiționat. Cu peste 300 de milioane de utilizatori din întreaga lume – UNUL DIN TREI ESTE FĂCUT DE GREE!

Aer conditionat GREE

Pe lângă sectorul rezidențial, aerul condiționat joacă un rol important într-o varietate de sectoare precum comerțul cu amănuntul, agrement și infrastructură. Cu peste 570 de laboratoare și 52 de centre de cercetare în întreaga lume, GREE este în fruntea celor mai recente inovații din industrie. Toate sistemele noastre sunt concepute pentru a oferi cea mai înaltă clasă de eficiență energetică de pe piață, punând accent pe reducerea emisiilor cu efect de seră, astfel încât să vă puteți bucura de o temperatură confortabilă fără a afecta negativ mediul sau facturile de energie. Tehnologia de economisire a energiei invertorului joacă un rol vital în obținerea unor astfel de eficiențe ridicate. Testele arată că poate reduce consumul de energie cu până la 30%, deoarece sistemul nu irosește energie prin pornirea și oprirea la viteze mari, deoarece invertorul poate regla turația motorului - permițând astfel răcitorului să funcționeze continuu la fel de eficient. pe cat posibil.
În calitate de furnizor de top de aer condiționat ,GREE oferă o varietate de modele diferite pentru a se potrivi tuturor dimensiunilor și decorului camerelor. Unitățile noastre montate pe perete au numeroase opțiuni, cu configurații flexibile, inclusiv sistemul split și sistemul multi-split care va funcționa în toate spațiile rezidențiale și comerciale. Oferind o gamă completă de accesorii de instalare pentru a acoperi toate produsele noastre, controlerele noastre permit utilizatorilor să gestioneze până la 255 de unități interioare de pe un singur dispozitiv. Avem și software de monitorizare la distanță pentru aplicații comerciale.

Despre Compania GREE

Produsele Gree au fost exportate în peste 160 de țări și regiuni. Compania are peste 90.000 de angajați, inclusiv 15.000 de personal de cercetare și dezvoltare și peste 30.000 de muncitori tehnici. Din 2013, Gree s-a angajat în echipamente inteligente, echipamente de comunicații, matrițe și alte domenii și s-a extins de la producția profesională de aer condiționat la o industrie diversificată de tehnologie de vârf. În prezent, Gree Intelligent Equipment nu numai că oferă echipamente avansate pentru propria sa transformare de automatizare, dar oferă și servicii pentru multe industrii, cum ar fi electrocasnice, automobile, alimente, produse digitale 3C, materiale de construcție, obiecte sanitare etc. De atunci, calitatea produselor GREE a fost accentuată în cercetarea și dezvoltarea produselor, producție și transport. Aparatele de aer condiționat superioare GREE au adus și oportunități bune pentru vânzările sale.
gree logo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gree SOYAL Aer condiționat cu inverter GWH12AKC-K6DNA1A R32”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pliant Gree Soyal 2022 web

Download

Prezentare instalare Gree Wi-fi

Download