Cazan automat pe peleți TWINHEAT TW-1, 3,7 – 12,7 kW

23.500,00 lei

SKU: twinheattw1 Categorie: Etichete: , ,
twinheat logo

Descriere

Twinheat TW-1 este un cazan automat pe peleți. Puterea cazanului pe peleți Twinheat TW-1 este de 3,7 – 12,7 kW și este foarte potrivită pentru instalarea în case individuale de diferite dimensiuni sau proprietăți de dimensiuni similare. Twinheat este cunoscut pentru calitatea sa ridicată și durata lungă de viață a fiecărei componente. Productia Twinheat a inceput in 1979 iar astazi compania are o experienta indelungata si angajati cu experienta. Kardonar Bioenergy Solutions Oy a început cooperarea cu Twinheat în 2009 și știm din experiență că cazanele Twinheat sunt cele mai de încredere de pe piață, cu cea mai mică nevoie posibilă de piese de schimb. De-a lungul istoriei, cazanele Twinheat au folosit o gamă largă de diferiți biocombustibili neutri din punct de vedere al carbonului și regenerabili. Experiența dobândită din aceasta a fost utilizată în proiectarea și fabricarea cazanului pe peleți Twinheat TW-1.

Caracteristici:

 • Putere (kW) 3,7-12,7
 • Lățime (mm) 890
 • Adâncime (mm) 860
 • Înălțime (mm) 1050
 • Eficiență > 90,5%
 • optimizare automată a arderii cu senzor lambda
 • reglare automată a puterii fără trepte în funcție de nevoile casei
 • folosește toate calitățile peletelor, nu sunt sensibile la calitatea peletelor
 • aprindere automată automată
 • curatarea arzatorului cu o racleta de cenusa
 • scrumieră mare
 • Usor de curatat
 • construcție robustă și componente de înaltă calitate
 • panou de control foarte usor de folosit
 • siloz saptamanal 300 sau 400 litri
 • partea stângă/dreapta a arzătorului de peleți

Puterea cazanului pe peleți Twinheat TW-1 este de 3,7 – 12,7 kW și este foarte potrivită pentru instalarea în case individuale de diferite dimensiuni sau proprietăți de dimensiuni similare. Cu cazanul pe peleți Twinheat TW-1, puteți înlocui până la 4.000 de litri de consum anual de ulei. Încălzirea cu peleți costă aproximativ la fel ca încălzirea clapetelor și încălzirea cu diverse pompe de căldură. Cu încălzirea cu peleți economisești aproximativ 50% față de încălzirea cu ulei și 70% față de încălzirea electrică. Cazanul se instalează, pune în funcțiune și se folosește foarte rapid. Recomandăm conectarea cazanului la un rezervor de 300-500 litri dotat cu serpentin de apă de serviciu, rezistență electrică și posibil serpentin solar . Un rezervor mai mare de până la 2000 de litri poate fi folosit și cu Twinheat TW-1.

Stabilizator de tiraj

Poate fi dificil să se evalueze în avans care va fi tirajul unui coș de fum dat. Pe vreme cu vânt, tirajul coșului va crește adesea, rezultând un consum mai mare de combustibil și/sau perturbări de funcționare.

Un stabilizator de tiraj este o clapă de echilibrare care se deschide la un tiraj în exces, asigurând că subpresiunea cazanului rămâne stabilă. Stabilizatorul de tiraj trebuie setat la nivelul de pescaj specificat.a

Supapă de șunt

Supapa de șunt (3 căi) asigură amestecarea apei de la radiator care se întorc în cazan la o temperatură de 60–70°C pentru a preveni coroziunea cazanului cauzată de condens.

Set șunt

Cpi12 este disponibil cu un set complet de șunt al cazanului, inclusiv o supapă de amestec cu 3 căi cu senzor, fitinguri, termometre, precum și o pompă C pentru circulația apei din radiator.

Supapa cu 3 căi asigură că apa de la radiator care curge înapoi în cazan este întotdeauna amestecată la o temperatură de 60–70°C pentru a preveni coroziunea cazanului cauzată de condens.

 

Accesorii pentru instalare:

Set shunt/pompa
Stabilizator de tiraj.

Twinheat catalog produse cazane de peleti engleza

Brand

Twinheat

Twinheat A/S este o companie producătoare 100% daneză și a început să dezvolte sisteme de arzătoare cu biocombustibil ca alternativă la ulei. De-a lungul anilor, Twinheat a stabilit o linie largă de produse cu diverse sisteme de biocombustibil, precum și sisteme de siloz complet automatizate. Din punct de vedere istoric, Twinheat este cunoscut că folosește majoritatea tipurilor de biocombustibili ca peleți de lemn, așchii de lemn, cereale, așchii de lemn etc. Twinheat catalog produse cazane de peleti engleza

Recunoscut

Toate sistemele TwinHeat au fost testate și aprobate în conformitate cu DS/EN 303-5 privind tipurile de combustibil: peleți, așchii și cereale. Toate sunt neutre în CO2. Produsele TwinHeat îndeplinesc cerințele și legislația națională și internațională cerute de piețele respective. Twinheat investește continuu în teste la instituții acreditate (Institutul Tehnologic Danez).

Cunoștințe și experiență

Twinheat angajează în special unii dintre cei mai experimentați profesioniști din industrie. Unii dintre acești angajați sunt în afacere de mulți ani. Cunoștințele și experiența vastă pe care angajații le-au dobândit, avantajează clienții prin consiliere și sprijin. Twinheat garantează o calitate ridicată a produsului.

Dezvoltare

Twinheat dezvoltă continuu linia de produse, ceea ce face astăzi din Twinheat un lider în dezvoltarea și producția de sisteme de arzătoare cu biocombustibil pentru casă și industrie. Sistemele variază de la 10 la 250 kW. Ca urmare a procesului de dezvoltare, Twinheat oferă acum o soluție de sistem de cazan mobil care poate fi conectată la sistemul de încălzire existent. Tot ceea ce este necesar este spațiu pentru unitatea mobilă și siloz și intrări corespunzătoare la conexiunile de apă și electrice.

Viziune

Scopul TwinHeats este de a continua să producă și să dezvolte instalații profesionale de biocombustibil atât în ​​scopuri industriale, cât și private și să optimizeze logistica sistemului în ceea ce privește biocombustibilul de la depozitare până la cazan.
twinheat logo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cazan automat pe peleți TWINHEAT TW-1, 3,7 – 12,7 kW”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Twinheat catalog produse cazane de peleti engleza

Download

Twinheat TW-1 prezentare Cazan peleti

Download

Cazan automat peleti twinheat TW-1 schema

Download