Cazan compact pe peleti automat 10-14kW, 350 litri

Categorie: Etichete: , ,
twinheat logo

Descriere

TwinHeat produce Cazan compact pe peleti Cpi12 la o specificație foarte înaltă. Toate suprafețele sunt lacuite cu pudră și, prin urmare, foarte durabile. Cutia de gaze arse din cazan este produsă din placa cazanului de 1/4 inch (6 mm). Depozitarea combustibilului este produsă din foi de oțel de 1/8 inch (3 mm). Snecul de alimentare greu are un diametru de 4 inchi (90 mm).

Cpi 12 este testat și a primit aprobarea tehnică de către Institutul Tehnologic Danez în conformitate cu DS/EN303-5 pentru următoarele tipuri de combustibil: peleți, cereale și așchii de lemn.

Caracteristici:

Putere 10-14 kW
Design compact
Buncăr integral de 350 litri
Așchii sau peleți
Format de livrare
Un TwinHeat Cpi12 este livrat complet și gata de instalare. Unitatea este formată din 3 părți componente principale: unitatea cazanului, tubul arzătorului și depozitarea combustibilului. Ca standard, Cpi12 este echipat cu: sistem de sprinklere pentru a preveni arderea inversă, control ușor de utilizat al oxigenului, regulator de temperatură a gazelor arse în cazan (bypass), perie de curățare și poker.

Stabilizator de tiraj

Poate fi dificil să se evalueze în avans care va fi tirajul unui coș de fum dat. Pe vreme cu vânt, tirajul coșului va crește adesea, rezultând un consum mai mare de combustibil și/sau perturbări de funcționare.

Un stabilizator de tiraj este o clapă de echilibrare care se deschide la un tiraj în exces, asigurând că subpresiunea cazanului rămâne stabilă. Stabilizatorul de tiraj trebuie setat la nivelul de pescaj specificat.a

Supapă de șunt

Supapa de șunt (3 căi) asigură amestecarea apei de la radiator care se întorc în cazan la o temperatură de 60–70°C pentru a preveni coroziunea cazanului cauzată de condens.

Set șunt

Cpi12 este disponibil cu un set complet de șunt al cazanului, inclusiv o supapă de amestec cu 3 căi cu senzor, fitinguri, termometre, precum și o pompă C pentru circulația apei din radiator.

Supapa cu 3 căi asigură că apa de la radiator care curge înapoi în cazan este întotdeauna amestecată la o temperatură de 60–70°C pentru a preveni coroziunea cazanului cauzată de condens.

 

Accesorii pentru instalare:

Set shunt/pompa
Stabilizator de tiraj.

Twinheat catalog produse cazane de peleti engleza

Brand

Twinheat

Twinheat A/S este o companie producătoare 100% daneză și a început să dezvolte sisteme de arzătoare cu biocombustibil ca alternativă la ulei. De-a lungul anilor, Twinheat a stabilit o linie largă de produse cu diverse sisteme de biocombustibil, precum și sisteme de siloz complet automatizate. Din punct de vedere istoric, Twinheat este cunoscut că folosește majoritatea tipurilor de biocombustibili ca peleți de lemn, așchii de lemn, cereale, așchii de lemn etc. Twinheat catalog produse cazane de peleti engleza

Recunoscut

Toate sistemele TwinHeat au fost testate și aprobate în conformitate cu DS/EN 303-5 privind tipurile de combustibil: peleți, așchii și cereale. Toate sunt neutre în CO2. Produsele TwinHeat îndeplinesc cerințele și legislația națională și internațională cerute de piețele respective. Twinheat investește continuu în teste la instituții acreditate (Institutul Tehnologic Danez).

Cunoștințe și experiență

Twinheat angajează în special unii dintre cei mai experimentați profesioniști din industrie. Unii dintre acești angajați sunt în afacere de mulți ani. Cunoștințele și experiența vastă pe care angajații le-au dobândit, avantajează clienții prin consiliere și sprijin. Twinheat garantează o calitate ridicată a produsului.

Dezvoltare

Twinheat dezvoltă continuu linia de produse, ceea ce face astăzi din Twinheat un lider în dezvoltarea și producția de sisteme de arzătoare cu biocombustibil pentru casă și industrie. Sistemele variază de la 10 la 250 kW. Ca urmare a procesului de dezvoltare, Twinheat oferă acum o soluție de sistem de cazan mobil care poate fi conectată la sistemul de încălzire existent. Tot ceea ce este necesar este spațiu pentru unitatea mobilă și siloz și intrări corespunzătoare la conexiunile de apă și electrice.

Viziune

Scopul TwinHeats este de a continua să producă și să dezvolte instalații profesionale de biocombustibil atât în ​​scopuri industriale, cât și private și să optimizeze logistica sistemului în ceea ce privește biocombustibilul de la depozitare până la cazan.
twinheat logo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cazan compact pe peleti automat 10-14kW, 350 litri”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Twinheat catalog produse cazane de peleti engleza

Download