Cazan pelet combi M 29, 48 si 80kW

Descriere

Sistemul Cazan pelet CombiM are un depozit integrat de combustibil care este disponibil în trei dimensiuni: 300, 500, 700, 800 si 1400 litri. Depozitarea combustibilului este echipată cu un agitator eficient care asigură că combustibilii precum așchii de lemn și așchii de lemn nu creează punți peste melc. Un depozit de 500 de litri este disponibil cu o unitate de umplere automată pentru conectarea la un siloz extern mai mare. Tipul M este alegerea perfectă pentru utilizatorul care dorește beneficiile unei unități de umplere complet automate, păstrând totuși opțiunea de umplere manuală.

Tipul M este alegerea perfectă pentru utilizatorul care dorește beneficiile unei unități de umplere complet automate, păstrând totuși opțiunea de umplere manuală.

Sistemul este testat și a primit aprobarea tehnică de către Institutul Tehnologic Danez în conformitate cu DS/EN303-5 pentru următoarele tipuri de combustibil: peleți, cereale și așchii de lemn.

CONSTRUCȚIA SISTEMULUI  

Sistemul multicombustibil TwinHeat poate fi construit după o diagramă, făcând posibil ca clientul să decidă
în ce parte a cazanului urmează să fie poziționat depozitarea combustibilului/aprinderea. Ușile cazanului și ușa de alimentare a
depozitului de combustibil pot fi rabatabile pe fiecare parte. Depozitarea combustibilului poate fi prevăzută cu „conductă melc extinsă +10 inchi (+250 mm)”, dacă urmează să
fie amplasată într-o încăpere adiacentă.

Accesorii suplimentare:

• Ejector de cenuşă în cazan
• Curăţare automată a schimbătorului de căldură
• Baterie de stingere de siguranţă în cazan
• Modem telefonic GSM

Sistemul cazan pelet Twinheat pentru proprietăți rezidențiale, ferme și uzine industriale la scară mică

Cazan pelet cu biocombustibil arde automat peleți de lemn, boabe, așchii de lemn etc. si ofera si posibilitatea de ardere manuala cu centrala Variant. Are control ușor de utilizat cu oxigenul cu toate funcțiile relevante, inclusiv programe prestabilite pentru lemn peleți, cereale și așchii de lemn.
Producem sistemul TWIN HEAT Combi la o specificație foarte înaltă. Toate suprafețele sunt lacuit cu pulbere și, prin urmare, foarte durabil. Se produce cutia de gaze arse din cazan din placa cazanului de 6 mm. Depozitarea combustibilului este realizată din tablă de oțel de 3 mm. Snecul de alimentare grea are un  diametru de 120 mm.
Sistemele sunt testate și au primit aprobarea tehnică de către Institutul Tehnologic Danez în conformitate cu DS/EN303-5 pentru următoarele tipuri de combustibil: peleți de lemn, boabe și așchii de lemn

Sistem automat de curățare a conductelor de fum

Curățarea pneumatică automată a canalelor de evacuare a gazelor arse

Sistemul de curățare asigură menținerea permanentă curată a părții de convecție a cazanului (canalele de evacuare). Într-o fracțiune de secundă, aproximativ 450 de litri de aer comprimat sunt suflați printr-o supapă de filtrare și apoi prin canalele de evacuare ale cazanului. Sistemul de curățare este controlat prin unitatea de control a sistemului.

Unitate de umplere automată

Rezervorul de combustibil al sistemului M poate fi montat/remontat cu o unitate de umplere complet automată. Această unitate este utilă în special pentru sistemele mari în care altfel ar trebui să umpleți manual rezervorul de combustibil în fiecare zi.

Ejector de cenușă

Cazanele pentru sistemele Combi și CS pot fi instalate cu un șnec de cenușă în bază. Snecul este controlat automat prin unitatea de control a sistemului, dar poate fi acționat și manual. Snecul se termină chiar în afara bazei cazanului.

 

Twinheat catalog produse cazane de peleti engleza

Brand

Twinheat

Twinheat A/S este o companie producătoare 100% daneză și a început să dezvolte sisteme de arzătoare cu biocombustibil ca alternativă la ulei. De-a lungul anilor, Twinheat a stabilit o linie largă de produse cu diverse sisteme de biocombustibil, precum și sisteme de siloz complet automatizate. Din punct de vedere istoric, Twinheat este cunoscut că folosește majoritatea tipurilor de biocombustibili ca peleți de lemn, așchii de lemn, cereale, așchii de lemn etc. Twinheat catalog produse cazane de peleti engleza

Recunoscut

Toate sistemele TwinHeat au fost testate și aprobate în conformitate cu DS/EN 303-5 privind tipurile de combustibil: peleți, așchii și cereale. Toate sunt neutre în CO2. Produsele TwinHeat îndeplinesc cerințele și legislația națională și internațională cerute de piețele respective. Twinheat investește continuu în teste la instituții acreditate (Institutul Tehnologic Danez).

Cunoștințe și experiență

Twinheat angajează în special unii dintre cei mai experimentați profesioniști din industrie. Unii dintre acești angajați sunt în afacere de mulți ani. Cunoștințele și experiența vastă pe care angajații le-au dobândit, avantajează clienții prin consiliere și sprijin. Twinheat garantează o calitate ridicată a produsului.

Dezvoltare

Twinheat dezvoltă continuu linia de produse, ceea ce face astăzi din Twinheat un lider în dezvoltarea și producția de sisteme de arzătoare cu biocombustibil pentru casă și industrie. Sistemele variază de la 10 la 250 kW. Ca urmare a procesului de dezvoltare, Twinheat oferă acum o soluție de sistem de cazan mobil care poate fi conectată la sistemul de încălzire existent. Tot ceea ce este necesar este spațiu pentru unitatea mobilă și siloz și intrări corespunzătoare la conexiunile de apă și electrice.

Viziune

Scopul TwinHeats este de a continua să producă și să dezvolte instalații profesionale de biocombustibil atât în ​​scopuri industriale, cât și private și să optimizeze logistica sistemului în ceea ce privește biocombustibilul de la depozitare până la cazan.
twinheat logo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cazan pelet combi M 29, 48 si 80kW”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Twinheat catalog produse cazane de peleti engleza

Download