Cazan pelet industrial CS 120-250kW

gamă de putere de 120 – 250 kW

SKU: twinheat-cs Categorie: Etichete: , , ,
twinheat logo

Descriere

Pe lângă combustibilii pentru care are aprobare tehnică, sistemul cazan pelet industrial CS este proiectat și pentru arderea combustibililor ușori precum așchii de lemn, rumeguș și așchii de lemn și poate fi combinat cu unul dintre sistemele de siloz complet automate ale Twin Heat. Atunci când ard combustibili omogeni (uniformi), cum ar fi peleți și cereale, utilizatorii au adesea silozuri tradiționale de furaje ridicate în interior/exterior sau într-un subsol. De cele mai multe ori, combustibilul este livrat de cisternă și injectat în siloz. Combustibilul este transportat la arzător printr-un melc rigid sau flexibil.

Un sistem TwinHeat CS este livrat complet și gata de instalare. Sistemul este alcătuit din trei componente principale: unitatea cazanului, tubul arzătorului răcit cu apă și unitatea arzătorului. Ca standard, toate sistemele CS sunt echipate cu: blocare pentru celule, aspirator, sistem de sprinklere, apărător de presiune, regulator de vid, control modulant al oxigenului, bypass și instrumente de curățare.

Sistem de cazane pentru încălzirea proprietăților rezidențiale, agriculturii și micilor instalații industriale.

Caracteristici Twinheat- CS120i, CS150i, CS250i

 • Ventilatoare cu ardere dublă
 • Ventilator de evacuare modulator
 • Îndepărtarea și curățarea automată a cenușii
 • Acționare a melcului pentru sarcină grea
 • Senzor de joasă presiune
 • Putere (kW) cu peleți de lemn (umedă lungime 7%) 120 – 170 – 270
 • Putere (kW) cu așchii de lemn (umedă lungime aprox. 32%) 90 – 140 – 240
 • Putere (kW) cu granulație (umedă lungime). aproximativ 15%) 90 – 140 – 240
 • Putere redusă (kW) cu incendiu de întreținere 5,5 – 7,5 – 12,5
 • Randament (%) cu putere nominală 90,1 – 91,9 – 91,1
 • Randament (%) cu putere nominală 89,5 – 88,4 – 88,2
 • Volumul de apă al cazanului 660L – 750L – 920L Diametru conductă de fum
 • 215mm – 215mm – 250mm Intrare și retur
 • 2″- 2″- 2 1/2″
 • Conexiune sprinkler 1/2″ pentru toate modelele
 • Conexiune pentru șurub de transfer Tiraj OK180/225mm pentru toate modelele
 • 20 Pa pentru toate modelele
 • Consum de energie electrică (W) 250 – 340 – 422

Brand

Twinheat

Twinheat A/S este o companie producătoare 100% daneză și a început să dezvolte sisteme de arzătoare cu biocombustibil ca alternativă la ulei. De-a lungul anilor, Twinheat a stabilit o linie largă de produse cu diverse sisteme de biocombustibil, precum și sisteme de siloz complet automatizate. Din punct de vedere istoric, Twinheat este cunoscut că folosește majoritatea tipurilor de biocombustibili ca peleți de lemn, așchii de lemn, cereale, așchii de lemn etc. Twinheat catalog produse cazane de peleti engleza

Recunoscut

Toate sistemele TwinHeat au fost testate și aprobate în conformitate cu DS/EN 303-5 privind tipurile de combustibil: peleți, așchii și cereale. Toate sunt neutre în CO2. Produsele TwinHeat îndeplinesc cerințele și legislația națională și internațională cerute de piețele respective. Twinheat investește continuu în teste la instituții acreditate (Institutul Tehnologic Danez).

Cunoștințe și experiență

Twinheat angajează în special unii dintre cei mai experimentați profesioniști din industrie. Unii dintre acești angajați sunt în afacere de mulți ani. Cunoștințele și experiența vastă pe care angajații le-au dobândit, avantajează clienții prin consiliere și sprijin. Twinheat garantează o calitate ridicată a produsului.

Dezvoltare

Twinheat dezvoltă continuu linia de produse, ceea ce face astăzi din Twinheat un lider în dezvoltarea și producția de sisteme de arzătoare cu biocombustibil pentru casă și industrie. Sistemele variază de la 10 la 250 kW. Ca urmare a procesului de dezvoltare, Twinheat oferă acum o soluție de sistem de cazan mobil care poate fi conectată la sistemul de încălzire existent. Tot ceea ce este necesar este spațiu pentru unitatea mobilă și siloz și intrări corespunzătoare la conexiunile de apă și electrice.

Viziune

Scopul TwinHeats este de a continua să producă și să dezvolte instalații profesionale de biocombustibil atât în ​​scopuri industriale, cât și private și să optimizeze logistica sistemului în ceea ce privește biocombustibilul de la depozitare până la cazan.
twinheat logo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cazan pelet industrial CS 120-250kW”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Twinheat catalog produse cazane de peleti engleza

Download

Manual de folosire Cazan pelet Twinheat CS

Download

TwinHeat industrial CS date technice

Download