Set de 4 filtre G3 pentru Ventoxx Harmony

89,00 lei

Clasificarea filtrului – G3.
Set de livrare: filtru G3 – 4 buc.

Descriere

Set de patru filtre de purificare a aerului G3 pentru Ventoxx Harmony.

Filtrul este conceput pentru a curăța aerul de particulele mari de praf și pentru a îndepărta contaminanții.

Clasificarea filtrului – G3, conceput pentru curățarea aerului de particulele mari de praf și îndepărtarea contaminanților. Este folosit la modelele de sistem de ventilație Ventoxx Harmony și Ventoxx Double.
Clasificarea filtrului – G3.
Set de livrare: filtru G3 – 4 buc.

Recuperatori din gama de modele Ventoxx cu design simplu asigură versatilitate maximă și ușurință de instalare. Unul dintre elementele principale ale schimbătorului de căldură este un acumulator de căldură din ceramică de porțelan. Datorită celei mai înalte calități germane și a dimensiunilor impresionante, schimbătorul de căldură are o capacitate mare de căldură și o zonă de schimb de căldură. Ca urmare a unor astfel de date, recuperarea maximă a căldurii ajunge la 91%!

Gândită cu competență de ingineri, carcasa de tipare a schimbătorului de căldură vă permite să poziționați corect schimbătorul de căldură în sine în perete, fără a întrerupe circuitul termic al clădirii, ceea ce este un factor foarte important atunci când construiți o casă caldă.

Datorita formei rotunde a carcasei telescopice, schimbatoarele de caldura sunt ideale pentru instalarea in cladiri clasice noi, precum si pentru renovarea cu economie de energie a caselor, birourilor etc.

Brand

Ventoxx

Casele moderne sunt foarte etanșe pentru a preveni pierderile de energie din ventilația necontrolată prin goluri.

Nu este surprinzător că locuitorii acelor case se întreabă: de unde vine aerul proaspăt?

Și a avea un aer bun în casă și apartament nu este ceva luxos, ci o cerință de la sine înțeleasă! Ventoxx este o unitate de ventilație cu recuperare de căldură și, cu eficiența sa ridicată și prețul scăzut, este cea mai bună alternativă față de aerisirea prin fereastră deschisă. De aceea, astăzi Ventoxx, care este un sistem de ventilație descentralizat cu recuperare de căldură, este o parte integrantă a locuinței confortabile într-o casă modernă. Calitate ridicată și eficiență la preț redus – este Ventoxx!

Ventoxx: aer vital – ce altceva?!

Pe lângă funcția sa principală, Ventoxx funcționează în tăcere și fără curenți de aer, aduce mirosuri și exces de umiditate din încăperi aproape insensibil pentru tine. Acest lucru reduce foarte mult riscul apariției mucegaiului.

„Nu am observat deloc că în camera mea este ventilată. Dar am început să observ diferența de calitate a aerului din alte camere când sunt la o petrecere sau la serviciu. Sunt deja atât de obișnuită să curăț aerul proaspăt acasă!” – Aceasta este una dintre cele mai plăcute recenzii dintre numeroasele recenzii pozitive pe care le-am primit în mod repetat de la clienții noștri de la începutul activității noastre pe piață în 2009.

Ventoxx: aer vital – de ce mai ales Ventoxx?

Probabil, vă așteptați să vedeți un set de caracteristici standard, cum ar fi:
  • previne mucegaiul și alte defecte de construcție cauzate de excesul de umiditate;
  • reglați conținutul de umiditate din aer;
  • costuri reduse de instalare;
  • reducerea pierderilor de energie;
  • rata ridicată de recuperare a căldurii cu consum redus de energie;
  • clima placuta in camera.
Poți vedea enumerarea acelor avantaje ale ventilației cu recuperare de căldură pe multe alte pagini web. Dar considerăm aceste caracteristici drept atribute esențiale ale oricărei ventilații!

Ceea ce distinge Ventoxx de alții – este o calitate excelentă la preț optim!

Suntem capabili să obținem prețul optim și calitatea înaltă a sistemului Ventoxx concentrându-ne pe cel mai esențial factor: majoritatea predominantă a componentelor este produsă în Germania și Europa de Vest. Și cel mai important, elementul central al unității de ventilație, care este recuperator de căldură ceramic cu factor mare de stocare a căldurii, este un produs de fabricata germană.

Suntem partener cu distribuitor oficial al produselor marca Ventoxx în România.

https://romania.ventoxx.com/
Ventoxx vital air ventilator aerisire

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set de 4 filtre G3 pentru Ventoxx Harmony”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Brosura Prezentare Ventoxx Heat Recovery ventilation Engleza

Download