Automatizare cu fir pentru centrala de ventilatie aldes inspirair top

871,00 lei

Vacanță, zilnic, boost
Numărul de viteză 4
Program saptamanal

Descriere

Posibilitate de punere in functiune prin intermediul automatizarii
Se poate alege viteza de reglare a unității (vacanță, zilnic, boost)
Numărul de viteză 4
Program saptamanal
Timer pentru schimbarea filtrelor
Montaj pe perete
Culoarea alba
Dimensiuni: 110 h x 95 l x 26 a mm
Garantie 24 luni

Brand

Aldes

Un adevărat pionier, astăzi Grupul Aldes este lider în ventilație și calitatea aerului pentru locuințe unifamiliale și multifamiliale și spații comerciale. Pentru a păstra sănătatea ocupanților și pentru a păstra locuința, cele mai moderne sisteme de ventilație facilitează reînnoirea aerului și exploatarea caloriilor prezente în aerul extras. Igiena, calitatea aerului, economia de energie și conservarea locuințelor sunt cuvinte de ordine ale unei activități care se desfășoară în paralel cu construcția și renovarea unor clădiri mai bine etanșate.

Aldes InspirAIR®TOP

Soluție centralizată de purificare a aerului pentru clădiri rezidențiale. Aldes continuă să pună inovația în slujba calității aerului cu InspirAIR® Top: soluție conectată de ventilație și purificare a aerului pentru locuințe individuale și multifamiliale. Pe lângă caracteristicile exclusive de calitate a aerului: recomandări de filtre, modul radon, InspirAIR® Top are performanțe de referință pe piață.

Despre ALDES Group

Înființat în 1925 la Lyon (Franța), unde se află încă sediul central, Aldes Group este un grup internațional de familie, cu peste 1.300 de angajați din 13 țări. În fața acestor provocări viitoare, vocația Grupului Aldes este de a dezvolta soluții integrate dedicate confortului și siguranței în interior, pe lângă soluții globale care țin cont atât de aspirațiile crescânde ale oamenilor pentru bunăstare, cât și de cererea de impact energetic redus Aceste soluții oferă ocupanților aer de înaltă calitate, le permit să controleze temperatura camerei și contribuie la garantarea unei siguranțe optime, reducând în același timp în mod durabil consumul de energie în clădiri. Datorită gamei sale diverse de mărci, fiecare lider pe piața sa respectivă, Grupul este specializat în ventilație, încălzire, răcire cu aer, producție de apă caldă menajeră, aspirare centrală. Componente HVAC, extracție fum și servicii.
aldes made in france ventilatie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Automatizare cu fir pentru centrala de ventilatie aldes inspirair top”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aldes InspirAIRTop Installation Manual Engleza

Download

Aldes InspirAIR Top controler manual

Download

Manual de folosire InspirAir Top Engleza

Download