Automatizare wifi aldes walter cu senzori CO2, COV, PM25, Temperatura, H2O

2.049,00 lei

Automatizare wifi
control prin aplicatie ios/android
senzori CO2, COV, PM25, Temperatura, H2O

Descriere

Automatizare wifi aldes walter control prin aplicatie ios/android cu senzori CO2, COV, PM25, Temperatura, H2O
In mod auto, automatizarea aldes walter poate controla centrala de ventilatie aldes inspirair top
Comunicare prin wifi
Monitorizeaza si calitatea aerului din afara locuintei prin google
Se poate monta atat pe perete cat si pe mobilier
Dimensiuni: 180h x 132 l x 36 a mm
Se livreaza impreuna cu transformatorul de 12vdc conectat prin usb la walter si cu stativ

Brand

Aldes

Un adevărat pionier, astăzi Grupul Aldes este lider în ventilație și calitatea aerului pentru locuințe unifamiliale și multifamiliale și spații comerciale. Pentru a păstra sănătatea ocupanților și pentru a păstra locuința, cele mai moderne sisteme de ventilație facilitează reînnoirea aerului și exploatarea caloriilor prezente în aerul extras. Igiena, calitatea aerului, economia de energie și conservarea locuințelor sunt cuvinte de ordine ale unei activități care se desfășoară în paralel cu construcția și renovarea unor clădiri mai bine etanșate.

Aldes InspirAIR®TOP

Soluție centralizată de purificare a aerului pentru clădiri rezidențiale. Aldes continuă să pună inovația în slujba calității aerului cu InspirAIR® Top: soluție conectată de ventilație și purificare a aerului pentru locuințe individuale și multifamiliale. Pe lângă caracteristicile exclusive de calitate a aerului: recomandări de filtre, modul radon, InspirAIR® Top are performanțe de referință pe piață.

Despre ALDES Group

Înființat în 1925 la Lyon (Franța), unde se află încă sediul central, Aldes Group este un grup internațional de familie, cu peste 1.300 de angajați din 13 țări. În fața acestor provocări viitoare, vocația Grupului Aldes este de a dezvolta soluții integrate dedicate confortului și siguranței în interior, pe lângă soluții globale care țin cont atât de aspirațiile crescânde ale oamenilor pentru bunăstare, cât și de cererea de impact energetic redus Aceste soluții oferă ocupanților aer de înaltă calitate, le permit să controleze temperatura camerei și contribuie la garantarea unei siguranțe optime, reducând în același timp în mod durabil consumul de energie în clădiri. Datorită gamei sale diverse de mărci, fiecare lider pe piața sa respectivă, Grupul este specializat în ventilație, încălzire, răcire cu aer, producție de apă caldă menajeră, aspirare centrală. Componente HVAC, extracție fum și servicii.
aldes made in france ventilatie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Automatizare wifi aldes walter cu senzori CO2, COV, PM25, Temperatura, H2O”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aldes InspirAIRTop Installation Manual Engleza

Download

Aldes InspirAIR Top controler manual

Download

Manual de folosire InspirAir Top Engleza

Download