Controler ventilatie rotativ getAir EASY

504,00 lei

două moduri: recuperarea căldurii
modul de ventilație bypass
patru viteze diferite

Descriere

Două alternative sunt disponibile pentru controlul unităților de ventilație easyFan: Controler ventilatie rotativ funcțională EASY operată prin intermediul unui buton rotativ sau unitatea de control intuitivă PUSH cu controlul automat al umidității și patru moduri prestabilite. Ambele unități de control vă avertizează când fie filtrul de praf, fie filtrul de polen trebuie schimbat. Decideți singur, în funcție de cerințele dumneavoastră individuale.

Controler ventilatie rotativ getAir EASY este simplă – tot ce trebuie să faceți este să rotiți butonul de control. Unitatea de control oferă două moduri: recuperarea căldurii și modul de ventilație, ambele putând rula la patru viteze diferite.

Filtrul încorporat în unitatea de ventilație easyFan garantează aer fără polen și praf. Dacă se înfundă, pe unitatea de control EASY va apărea un avertisment care vă va spune că este necesară schimbarea filtrului.

Moduri și funcții Controler ventilatie rotativ EASY

led controler recuperareMod Eco (ventilatie cu recuperare de căldură)
Ventilatoarele își schimbă direcția la fiecare 50-70 de secunde, în funcție de ventilatoretapă.
geatir led controler bypassMod de ventilație rapidă
Direcția de rotație a ventilatoarelor rămâne constantă; recuperarea căldurii nu este disponibilă.
Puteți schimba direcția rotind săgeata selectorului rotativ la stânga, până când arată spre schimbare pictograma de direcție. Apoi puteți selecta oricare scena ventilatorului.

CONTROL UȘOR 

  • Volumul aerului ventilat reglabil cu patru niveluri de putere
  • Design simplu si functional
  • Pot fi selectate două moduri de funcționare: recuperarea căldurii și circulația aerului
  • Indicator de înlocuire a filtrului

Brand

GetAir

getAir este marca pentru ventilația descentralizată a locuinței

getAir este o companie germană care este deținută de o familie de generații și are o experiență de peste 60 de ani în domeniul tehnologiei de aer condiționat și ventilație. Compania reprezintă produse inovatoare și de înaltă calitate tehnic. Afacerea de familie are sediul în Mönchengladbach, pe Rinul de Jos. Inovatoare, dinamică și orientată spre viitor: reprezintă produse sofisticate și inovatoare în domeniul ventilației descentralizate a locuinței. Datorită centrului său intern de cercetare și dezvoltare, toate dezvoltările de produse se bazează pe cele mai recente standarde tehnologice – motivul pentru care experții consideră getAir ca un jucător de top în sectorul ventilației. Parteneriatele strânse cu universități și centre de cercetare din Germania și din străinătate sprijină această afirmație.

GetAir Vision: 100% aer pur pentru toată lumea

Echipa getAir lucrează în mod constant la dezvoltarea în continuare a sistemelor de ventilație. Cea mai recentă invenție a noastră este purificatorul getAir care filtrează 100% din poluanții din aer. În lumea noastră high-tech, aerul pur devine din ce în ce mai mult un lux. Poluarea prin particulele din evacuarea unui număr tot mai mare de vehicule din orașele noastre bate constant recorduri (negative). Costurile energiei nu încetează să crească, deoarece disponibilitatea materiilor prime este limitată, iar progresul în dezvoltarea surselor alternative de energie este prea lent. Purificatorul getAir este răspunsul nostru la toate aceste provocări, deoarece recuperează până la 90% din căldură și, în același timp, filtrează aproape 100% din particule.

Sistemele getAir sunt „Fabricate în Germania”

Produsele de înaltă calitate getAir sunt fabricate exclusiv în Germania: îndeplinim cerințele pentru eticheta „Made in Germany” în fabrica noastră modernă de producție din Mönchengladbach. În plus, producția sistemelor noastre de ventilație este axată pe durabilitate. Toți angajații getAir sunt conștienți de responsabilitatea lor socială de a fabrica produse cât mai economic posibil, folosind cât mai puține materii prime. Acest lucru are ca rezultat o linie de producție unică pentru produse de ventilație descentralizată a locuinței, bazate pe cele mai înalte standarde de mediu.
getair logo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Controler ventilatie rotativ getAir EASY”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Manual de instalare și utilizare controler ventilatie EASY

Download

getAir easyfan brosura engleza

Download