getAir SmartControl Hub Wifi cu senzor de calitate a aerului

1.414,00 lei

Senzor de calitate aer,
Controlabil prin aplicație smartphone,
Alexa și Google Assistant

Descriere

getAir SmartControl Hub Wifi inovator cu senzor de calitate a aerului de înaltă tehnologie integrat. Controlabil prin aplicație smartphone.

Ventilație inteligentă prin comandă vocală!

Cu aplicația SmartControl, menținerea unui climat plăcut nu a fost niciodată mai ușoară! Pur și simplu setați controlul aerului și al umidității pentru diferite zone prin comandă vocală sau manual folosind smartphone-ul.

Unitate de control convenabilă pe perete

În combinație cu aplicația getAir de pe smartphone, inovatorul WiFi SmartControl Hub de la getAir vă permite să creați o climă confortabilă și plăcută în orice moment. Convenabil prin aplicație sau direct prin unitatea de control montată pe perete.

Asistent vocal SmartControl, Aer proaspăt prin comandă vocală

Funcția unică de control vocal de la getAir oferă o abordare complet nouă a ventilației acasă și aduce și mai mult confort vieții de zi cu zi.

SmartFan® este primul sistem descentralizat de ventilație a locuinței din lume care poate fi controlat cu asistentul vocal „Alexa” de la Amazon Echo și „Google Assistant”. Permite sistemelor de ventilație getAir să răspundă la vocea dvs., astfel încât să puteți lăsa aer proaspăt în casă și să selectați modul de ventilație preferat din confortul fotoliului preferat.

Controlul calității aerului – Aer ambiental sănătos cu senzori VOC

Sistemele noastre inteligente getAir au un senzor integrat de calitate a aerului.

Acest senzor high-tech nu măsoară doar umiditatea și temperatura, ci și calitatea aerului. Calitatea aerului include informații despre concentrația curentă de poluanți dintr-o încăpere. Gazele de eșapament, sporii de mucegai, precum și pigmenții și materialele de construcție – denumite VOC (compuși organici volatili), care sunt eliberate din vopsele, mobilier sau pardoseli – se pot acumula în aerul ambiant.

În special în clădirile moderne, foarte izolate, etanșe la aer, conținutul de poluanți poate crește rapid la o concentrație nesănătoasă. Dacă nivelul poluanților este prea mare, modul corespunzător este activat complet automat pentru a furniza suficient aer proaspăt și pentru a elimina aerul viciat din încăpere – inclusiv poluanții. Un filtru de praf fin opțional este potrivit pentru standarde deosebit de înalte de protecție a sănătății.

BUS de instalare – Conexiune individuală sau în serie: asta depinde de tine!

Un sistem BUS conectează toate sistemele SmartFan® fie în serie, fie într-un aranjament în stea. Unitatea de control poate fi instalată oriunde în cadrul sistemului electric al unei case. Semnalele BUS pot parcurge o distanta maxima de 60-70 m. Vă recomandăm cabluri LiYY cu 4 fire.

Pentru mai multe informații despre instalarea SmartFan, la „Manual de instalare și utilizare”.

instalare getair smartfan recuperator caldura

Conține pachet, (*fără bloc de alimentare)

1 x unitate de control Wifi, 1 x bază de control, 1 x cadru

UȘOR DE INSTALAT

Vă rugăm să solicitați oferta dumneavoastră personală. Dacă cumpărați mai mult de 1 ventilator, vă oferim 5% discount.

Brand

GetAir

getAir este marca pentru ventilația descentralizată a locuinței

getAir este o companie germană care este deținută de o familie de generații și are o experiență de peste 60 de ani în domeniul tehnologiei de aer condiționat și ventilație. Compania reprezintă produse inovatoare și de înaltă calitate tehnic. Afacerea de familie are sediul în Mönchengladbach, pe Rinul de Jos. Inovatoare, dinamică și orientată spre viitor: reprezintă produse sofisticate și inovatoare în domeniul ventilației descentralizate a locuinței. Datorită centrului său intern de cercetare și dezvoltare, toate dezvoltările de produse se bazează pe cele mai recente standarde tehnologice – motivul pentru care experții consideră getAir ca un jucător de top în sectorul ventilației. Parteneriatele strânse cu universități și centre de cercetare din Germania și din străinătate sprijină această afirmație.

GetAir Vision: 100% aer pur pentru toată lumea

Echipa getAir lucrează în mod constant la dezvoltarea în continuare a sistemelor de ventilație. Cea mai recentă invenție a noastră este purificatorul getAir care filtrează 100% din poluanții din aer. În lumea noastră high-tech, aerul pur devine din ce în ce mai mult un lux. Poluarea prin particulele din evacuarea unui număr tot mai mare de vehicule din orașele noastre bate constant recorduri (negative). Costurile energiei nu încetează să crească, deoarece disponibilitatea materiilor prime este limitată, iar progresul în dezvoltarea surselor alternative de energie este prea lent. Purificatorul getAir este răspunsul nostru la toate aceste provocări, deoarece recuperează până la 90% din căldură și, în același timp, filtrează aproape 100% din particule.

Sistemele getAir sunt „Fabricate în Germania”

Produsele de înaltă calitate getAir sunt fabricate exclusiv în Germania: îndeplinim cerințele pentru eticheta „Made in Germany” în fabrica noastră modernă de producție din Mönchengladbach. În plus, producția sistemelor noastre de ventilație este axată pe durabilitate. Toți angajații getAir sunt conștienți de responsabilitatea lor socială de a fabrica produse cât mai economic posibil, folosind cât mai puține materii prime. Acest lucru are ca rezultat o linie de producție unică pentru produse de ventilație descentralizată a locuinței, bazate pe cele mai înalte standarde de mediu.
getair logo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „getAir SmartControl Hub Wifi cu senzor de calitate a aerului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

getAir SmartFan Brosura Engleza

Download

getAir Smartfan manual de instalare utilizare Engleza

Download

getAir smarthub manual de utilizare și instalare Germana Engleza

Download