Panou de control SmartLED getAir SmartFan

559,00 lei

Doar patru butoane.
2 moduri „Eco”  sau „Bypass-Racire Vara”
patru viteze diferite

Descriere

Panou de control SmartLED getAir are doar patru butoane. Cele două moduri de funcționare – „Eco” (cu recuperare de căldură) sau „Bypass-Racire Vara” – pot funcționa la patru viteze diferite. Un alt câmp de afișare informează utilizatorii cu privire la necesitatea de a schimba un filtru.

Tip unitate de control getAir Unitate de control LED
pentru getAir SmartFan cu afișaj de funcționare LED (fără bloc de alimentare)

Unitatea de control (numită “control LED” din fabrică) se potrivește cu getAir SmartFan.

  • Operare simplă prin intermediul a 4 butoane
  • intuitiv datorită simbolurilor captivante
  • 2 moduri cu 4 nivele
    • Mod Eco (recuperare căldură)
    • Aerisiți fără recuperarea căldurii (de exemplu, în serile de vară)
  • Afișajul informează despre schimbarea necesară a filtrului

 

geatir led controler treapta sus Controlați ventilația fără a depune efort, trebuie doar să apăsați un buton pentru creșterea intensității.

led controler recuperare În modul Eco, SmartFan atinge o rată de recuperare a căldurii de până la 91%. Aici ventilatoarele grupului de dispozitive își schimbă direcția de ventilație la fiecare 70 de secunde.

geatir led controler bypass În cazul umidității sau concentrației de CO2 crescute pe termen scurt, pentru a realiza o ventilație rapidă și fără curenți de aer în locuință, există o singură directe a fluxului de aer.

geatir led controler treapta jos Controlați ventilația fără a depune efort, trebuie doar să apăsați un buton pentru a reduce intensitatea.

UȘOR DE INSTALAT

gif getair controler recuperator de calduraÎnlocuire ușoră datorită sistemului inovator plug-in

Panourile de control getAir sunt concepute ca module, sporind astfel flexibilitatea. Rama panoului de control se introduce în perete, permițând înlocuirea foarte ușoară de la unitatea de control cu LED la unitatea de control cu TOUCH – se scoate vechea unitatea și se adaugă cea nouă prin metoda plug-in.

• Panou de control cu afișaj LED
• Indicator de schimbare a filtrului
• Excl. unitate de alimentare pentru tensiunea de funcționare de 42 V.

 

Vă rugăm să solicitați oferta dumneavoastră personală. Dacă cumpărați mai mult de 1 ventilator, vă oferim 5% discount.

Brand

GetAir

getAir este marca pentru ventilația descentralizată a locuinței

getAir este o companie germană care este deținută de o familie de generații și are o experiență de peste 60 de ani în domeniul tehnologiei de aer condiționat și ventilație. Compania reprezintă produse inovatoare și de înaltă calitate tehnic. Afacerea de familie are sediul în Mönchengladbach, pe Rinul de Jos. Inovatoare, dinamică și orientată spre viitor: reprezintă produse sofisticate și inovatoare în domeniul ventilației descentralizate a locuinței. Datorită centrului său intern de cercetare și dezvoltare, toate dezvoltările de produse se bazează pe cele mai recente standarde tehnologice – motivul pentru care experții consideră getAir ca un jucător de top în sectorul ventilației. Parteneriatele strânse cu universități și centre de cercetare din Germania și din străinătate sprijină această afirmație.

GetAir Vision: 100% aer pur pentru toată lumea

Echipa getAir lucrează în mod constant la dezvoltarea în continuare a sistemelor de ventilație. Cea mai recentă invenție a noastră este purificatorul getAir care filtrează 100% din poluanții din aer. În lumea noastră high-tech, aerul pur devine din ce în ce mai mult un lux. Poluarea prin particulele din evacuarea unui număr tot mai mare de vehicule din orașele noastre bate constant recorduri (negative). Costurile energiei nu încetează să crească, deoarece disponibilitatea materiilor prime este limitată, iar progresul în dezvoltarea surselor alternative de energie este prea lent. Purificatorul getAir este răspunsul nostru la toate aceste provocări, deoarece recuperează până la 90% din căldură și, în același timp, filtrează aproape 100% din particule.

Sistemele getAir sunt „Fabricate în Germania”

Produsele de înaltă calitate getAir sunt fabricate exclusiv în Germania: îndeplinim cerințele pentru eticheta „Made in Germany” în fabrica noastră modernă de producție din Mönchengladbach. În plus, producția sistemelor noastre de ventilație este axată pe durabilitate. Toți angajații getAir sunt conștienți de responsabilitatea lor socială de a fabrica produse cât mai economic posibil, folosind cât mai puține materii prime. Acest lucru are ca rezultat o linie de producție unică pentru produse de ventilație descentralizată a locuinței, bazate pe cele mai înalte standarde de mediu.
getair logo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Panou de control SmartLED getAir SmartFan”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

getAir SmartFan Brosura Engleza

Download

getAir Smartfan manual de instalare utilizare Engleza

Download

Manual de utilizare si instalare Panou de control Led German-Engleza

Download