Panou de control SmartTouch getAir SmartFan

1.414,00 lei

Control bazat pe zone,
Control cu ​​afișaj touch,
indicator de schimbare a filtrului

Descriere

Control inovator cu afișaj touch getAir oferă controlul tactil inovator pentru SmartFan. Cu care o întreagă gamă de funcții diferite pot fi controlate convenabil prin atingerea afișajului. La cerere pot fi furnizate și cadre intermediare pentru integrarea controlului în programe de la diferiți producători de materiale de comutare.
Funcții Panou de control SmartTouch: Pot fi controlate până la trei grupuri individuale.Debitele volumetrice pot fi setate în patru niveluri de putere

Șase moduri și multe alte funcții sunt integrate standard:

Modul Eco, modul de aerisire, modul de repaus, modul automat, modul petrecere și modul de creștere a aerului Setări individuale de timp pentru modul de vară Indicator inteligent de schimbare a filtrului Pot fi selectate diferite limbi Contor de ore de funcționare ( care arată măsurile reale ale debitului de aer)

Șase moduri Mod Eco: Sistemul schimbă direcția fluxului de aer în perechi la intervale de 70 de secunde, astfel încât recuperarea căldurii este garantată. Gradul de recuperare a căldurii este de până la 91%.

Mod de ventilație: Pentru a obține o ventilație rapidă și, mai presus de toate, fără curent de aer a apartamentului în cazul creșterii pe termen scurt a umidității sau a concentrației de CO2, aici există o singură direcție a fluxului de aer.

Modul Sleep: Vă permite să adormiți în liniște. Ventilatorul se oprește timp de o oră și apoi continuă automat să funcționeze în ultimul mod setat. Astfel, puteți dormi liniștit în timp ce SmartFan-ul vă furnizează suficient oxigen.

Modul automat: Modul automat este disponibil de îndată ce o unitate de ventilator este echipată cu senzori. Folosind modul automat, sistemul poate fi controlat complet automat în funcție de temperatură și umiditate.

Modul petrecere: În modul petrecere, unitatea rezidențială este ventilată cu putere maximă. Ca urmare, cererea suplimentară de aer proaspăt datorată numărului crescut de persoane poate fi acoperită în mod optim.

Modul de ventilație forțată: În modul de ventilație forțată, sistemul funcționează timp de minim 15 minute până la maximum 5 ore la cel mai înalt nivel în modul de recuperare a căldurii.

Funcția de selecție a grupului – unică pentru getAir

Controlul inteligent TOUCH de la getAir are o caracteristică unică. Cu un singur control, până la trei grupuri diferite de ventilatoare pot fi controlate separat și astfel adaptate individual la cerințele actuale de ventilație. De exemplu, modul de somn poate fi setat în camera copiilor, în timp ce modul de vară pentru răcirea nocturnă rulează în dormitor în același timp.

Rezultatul? Flexibilitate maximă și ușurință optimă de utilizare atunci când selectați șase moduri utile.

Indicatorul de schimbare a filtrului Întrebarea cât de murdar este de fapt filtrul, în funcție de cantitatea de aer transportată, este răspunsă dintr-o privire datorită indicatorului de schimbare a filtrului. Patru simboluri zâmbete indică nivelul actual de poluare. In acest fel, rezidentul poate vedea din timp cand trebuie schimbat filtrul pentru a asigura o ventilatie optima si in acest moment.

Fiecare copil înțelege acest mesaj. Un filtru de praf este inclus ca standard în SmartFan. Vești bune pentru cei care suferă de alergii? Datorită unui filtru de polen electrostatic cu o unitate de prefiltru ca opțiune, puteți, de asemenea, să respirați liber.

Date tehnice Panou de control SmartTouch

Dimensiuni bază de comandă (LxHxD): 70x70x34 mm Dimensiuni cadrul (LxHxD): 80x80x12,5 mm Culoare: alb pur similar cu RAL 9010

Conține pachet, (*fără bloc de alimentare)

1 x unitate de control Touch, 1 x bază de control, 1 x cadru

UȘOR DE INSTALAT

gif getair controler recuperator de calduraÎnlocuire ușoră datorită sistemului inovator plug-in

Panourile de control getAir sunt concepute ca module, sporind astfel flexibilitatea. Rama panoului de control se introduce în perete, permițând înlocuirea foarte ușoară de la unitatea de control cu LED la unitatea de control cu TOUCH – se scoate vechea unitatea și se adaugă cea nouă prin metoda plug-in.

• Panou de control cu afișaj Touch
• Indicator de schimbare a filtrului
• Excl. unitate de alimentare pentru tensiunea de funcționare de 42 V.

 

Vă rugăm să solicitați oferta dumneavoastră personală. Dacă cumpărați mai mult de 1 ventilator, vă oferim 5% discount.

Brand

GetAir

getAir este marca pentru ventilația descentralizată a locuinței

getAir este o companie germană care este deținută de o familie de generații și are o experiență de peste 60 de ani în domeniul tehnologiei de aer condiționat și ventilație. Compania reprezintă produse inovatoare și de înaltă calitate tehnic. Afacerea de familie are sediul în Mönchengladbach, pe Rinul de Jos. Inovatoare, dinamică și orientată spre viitor: reprezintă produse sofisticate și inovatoare în domeniul ventilației descentralizate a locuinței. Datorită centrului său intern de cercetare și dezvoltare, toate dezvoltările de produse se bazează pe cele mai recente standarde tehnologice – motivul pentru care experții consideră getAir ca un jucător de top în sectorul ventilației. Parteneriatele strânse cu universități și centre de cercetare din Germania și din străinătate sprijină această afirmație.

GetAir Vision: 100% aer pur pentru toată lumea

Echipa getAir lucrează în mod constant la dezvoltarea în continuare a sistemelor de ventilație. Cea mai recentă invenție a noastră este purificatorul getAir care filtrează 100% din poluanții din aer. În lumea noastră high-tech, aerul pur devine din ce în ce mai mult un lux. Poluarea prin particulele din evacuarea unui număr tot mai mare de vehicule din orașele noastre bate constant recorduri (negative). Costurile energiei nu încetează să crească, deoarece disponibilitatea materiilor prime este limitată, iar progresul în dezvoltarea surselor alternative de energie este prea lent. Purificatorul getAir este răspunsul nostru la toate aceste provocări, deoarece recuperează până la 90% din căldură și, în același timp, filtrează aproape 100% din particule.

Sistemele getAir sunt „Fabricate în Germania”

Produsele de înaltă calitate getAir sunt fabricate exclusiv în Germania: îndeplinim cerințele pentru eticheta „Made in Germany” în fabrica noastră modernă de producție din Mönchengladbach. În plus, producția sistemelor noastre de ventilație este axată pe durabilitate. Toți angajații getAir sunt conștienți de responsabilitatea lor socială de a fabrica produse cât mai economic posibil, folosind cât mai puține materii prime. Acest lucru are ca rezultat o linie de producție unică pentru produse de ventilație descentralizată a locuinței, bazate pe cele mai înalte standarde de mediu.
getair logo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Panou de control SmartTouch getAir SmartFan”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

getAir SmartFan Brosura Engleza

Download

getAir Smartfan manual de instalare utilizare Engleza

Download

Manual de utilizare si instalare Controler TOUCH

Download