Sursă de alimentare șină DIN getAir 42V pentru SmartControl Hub, control touch și LED

504,00 lei

Pe șină DIN
până la șase ventilatoare.
42 volți

Descriere

Sursă de alimentare pe șină DIN pentru LED și Touch, precum și controlere SmartControl Hub de la getAir, sursă de alimentare pentru până la șase ventilatoare. 42 volți

Puneți-vă încrederea în tehnologia noastră SmartFan®

Cu gama sa SmartFan®, getAir oferă un sistem complet de ventilație descentralizat pentru întreaga ta casă. Nu numai că se îmbină cu schema ta de decorare, dar oferă și un flux optim de aer la niveluri minime de zgomot.

Puteți instala SmartFans® în câte încăperi este nevoie, în majoritatea cazurilor în încăperile în care este nevoie de aer proaspăt: camere de zi, dormitoare și camere de joacă. Ventilația SmartFan® implică cel puțin două unități care funcționează concomitent, controlate de o singură unitate de control. Pentru a instala un SmartFan®, tot ce este nevoie este o gaură perforată prin peretele exterior al camerei.

Brand

GetAir

getAir este marca pentru ventilația descentralizată a locuinței

getAir este o companie germană care este deținută de o familie de generații și are o experiență de peste 60 de ani în domeniul tehnologiei de aer condiționat și ventilație. Compania reprezintă produse inovatoare și de înaltă calitate tehnic. Afacerea de familie are sediul în Mönchengladbach, pe Rinul de Jos. Inovatoare, dinamică și orientată spre viitor: reprezintă produse sofisticate și inovatoare în domeniul ventilației descentralizate a locuinței. Datorită centrului său intern de cercetare și dezvoltare, toate dezvoltările de produse se bazează pe cele mai recente standarde tehnologice – motivul pentru care experții consideră getAir ca un jucător de top în sectorul ventilației. Parteneriatele strânse cu universități și centre de cercetare din Germania și din străinătate sprijină această afirmație.

GetAir Vision: 100% aer pur pentru toată lumea

Echipa getAir lucrează în mod constant la dezvoltarea în continuare a sistemelor de ventilație. Cea mai recentă invenție a noastră este purificatorul getAir care filtrează 100% din poluanții din aer. În lumea noastră high-tech, aerul pur devine din ce în ce mai mult un lux. Poluarea prin particulele din evacuarea unui număr tot mai mare de vehicule din orașele noastre bate constant recorduri (negative). Costurile energiei nu încetează să crească, deoarece disponibilitatea materiilor prime este limitată, iar progresul în dezvoltarea surselor alternative de energie este prea lent. Purificatorul getAir este răspunsul nostru la toate aceste provocări, deoarece recuperează până la 90% din căldură și, în același timp, filtrează aproape 100% din particule.

Sistemele getAir sunt „Fabricate în Germania”

Produsele de înaltă calitate getAir sunt fabricate exclusiv în Germania: îndeplinim cerințele pentru eticheta „Made in Germany” în fabrica noastră modernă de producție din Mönchengladbach. În plus, producția sistemelor noastre de ventilație este axată pe durabilitate. Toți angajații getAir sunt conștienți de responsabilitatea lor socială de a fabrica produse cât mai economic posibil, folosind cât mai puține materii prime. Acest lucru are ca rezultat o linie de producție unică pentru produse de ventilație descentralizată a locuinței, bazate pe cele mai înalte standarde de mediu.
getair logo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sursă de alimentare șină DIN getAir 42V pentru SmartControl Hub, control touch și LED”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

getAir SmartFan Brosura Engleza

Download