Unități de control getAir easy Push

893,00 lei

Cu modul automat
senzor de umiditate
patru niveluri de ventilator

Descriere

Unitățile de control GetAir sunt proiectate ca module, crescând astfel flexibilitatea. Panou de control easy PUSH elegant cu modul automat și senzor de umiditate integrat. Variantă de control elegantă și simplă pentru funcționarea lină a sistemelor easyFan.

Unități de control getAir easy PUSH este un controler intuitiv cu un panou de control spațios. Controlul său automat al umidității (modul automat) determină independent debitul de aer necesar și direcția fluxului de aer în funcție de conținutul de umiditate. EasyFan poate fi controlat manual prin intermediul a patru niveluri de ventilator în cele două moduri Eco și Ventilatie. Un indicator integrat de schimbare a filtrului avertizează din timp cu privire la o schimbare iminentă a filtrului. Cu un control PUSH, până la șase sisteme easyFan pot fi controlate simultan. Controlul automat al umidității asigură o ventilație optimă non-stop!

Informații despre Unitate de control getAir EasyFan® PUSH control

Există două variante din care să alegeți pentru controlul ventilatoarelor easyFan: controlul funcțional EASY, care se acționează cu ajutorul unui control rotativ, sau controlul comod PUSH, cu control automat al umidității și patru moduri presetate. Ambele comenzi au un indicator practic de schimbare a filtrului care arată când trebuie schimbat filtrul de praf și polen în timp util. Pur și simplu decideți în funcție de cerințele dumneavoastră individuale.

  1. Niveluri ventilator – săgeată sus Porniți dispozitivul și creșteți nivelul ventilatorului. Săgeată în jos Reduceți nivelurile ventilatorului sau opriți dispozitivul. Paletele ventilatorului iluminate în albastru indică nivelul actual al ventilatorului.
  2. Modul automat – Modul automat măsoară umiditatea printr-un senzor din controlul PUSH și controlează automat intensitatea ventilației.
  3. Mod Eco – Sistemul schimbă direcția fluxului de aer în perechi la intervale de 70 de secunde, astfel încât recuperarea căldurii este garantată. Gradul de recuperare a căldurii este de până la 90%.
  4. Modul de ventilație – Pentru a obține o ventilație rapidă și, mai presus de toate, fără curent de aer a încăperilor în cazul unei creșteri pe termen scurt a umidității sau a concentrației de CO2, aici există o singură direcție a fluxului de aer.
  5. Modul Sleep – Modul Sleep vă permite să adormiți în liniște. Ventilatorul se oprește timp de o oră și apoi continuă automat să funcționeze în ultimul mod setat. În timp ce dormiți liniștit, easyFan furnizează aerului suficient oxigen.
  6. Mod filtru – Afișajul integrat pentru filtru arată o schimbare în timp util. Acest lucru menține aerul din cameră fără polen și praf în orice moment.

Moduri și funcții Controler PUSH de la getAir convinge prin patru moduri practice: recuperarea căldurii, ventilație, somn și modul automat. Acestea asigură o ventilație optimă și orientată spre cerere.

Instalare ușor

instalare panou control easy PUSHUnitati de control Push poate fi conectată cu ușurință la rețeaua prin intermediul unei casete cu adâncime dublă. Cu o tensiune de intrare de doar 12 volți, sistemul este, de asemenea, foarte eficient din punct de vedere energetic.

Instrucțiunile de cablare pas cu pas se găsesc în secțiunea Descarcari – Manual la manual de instalare și utilizare a unității de control PUSH.

Brand

GetAir

getAir este marca pentru ventilația descentralizată a locuinței

getAir este o companie germană care este deținută de o familie de generații și are o experiență de peste 60 de ani în domeniul tehnologiei de aer condiționat și ventilație. Compania reprezintă produse inovatoare și de înaltă calitate tehnic. Afacerea de familie are sediul în Mönchengladbach, pe Rinul de Jos. Inovatoare, dinamică și orientată spre viitor: reprezintă produse sofisticate și inovatoare în domeniul ventilației descentralizate a locuinței. Datorită centrului său intern de cercetare și dezvoltare, toate dezvoltările de produse se bazează pe cele mai recente standarde tehnologice – motivul pentru care experții consideră getAir ca un jucător de top în sectorul ventilației. Parteneriatele strânse cu universități și centre de cercetare din Germania și din străinătate sprijină această afirmație.

GetAir Vision: 100% aer pur pentru toată lumea

Echipa getAir lucrează în mod constant la dezvoltarea în continuare a sistemelor de ventilație. Cea mai recentă invenție a noastră este purificatorul getAir care filtrează 100% din poluanții din aer. În lumea noastră high-tech, aerul pur devine din ce în ce mai mult un lux. Poluarea prin particulele din evacuarea unui număr tot mai mare de vehicule din orașele noastre bate constant recorduri (negative). Costurile energiei nu încetează să crească, deoarece disponibilitatea materiilor prime este limitată, iar progresul în dezvoltarea surselor alternative de energie este prea lent. Purificatorul getAir este răspunsul nostru la toate aceste provocări, deoarece recuperează până la 90% din căldură și, în același timp, filtrează aproape 100% din particule.

Sistemele getAir sunt „Fabricate în Germania”

Produsele de înaltă calitate getAir sunt fabricate exclusiv în Germania: îndeplinim cerințele pentru eticheta „Made in Germany” în fabrica noastră modernă de producție din Mönchengladbach. În plus, producția sistemelor noastre de ventilație este axată pe durabilitate. Toți angajații getAir sunt conștienți de responsabilitatea lor socială de a fabrica produse cât mai economic posibil, folosind cât mai puține materii prime. Acest lucru are ca rezultat o linie de producție unică pentru produse de ventilație descentralizată a locuinței, bazate pe cele mai înalte standarde de mediu.
getair logo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Unități de control getAir easy Push”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Manual de instalare și utilizare controler ventilatie easy Push

Download

getAir easyfan brosura engleza

Download