Reduceri!

Sistem ventilatie apartament descentralizat getAir easyFan calitate premium

Original price was: 10.859,00 lei.Current price is: 9.599,00 lei.

Recuperare de căldură până la 91%.
Foarte silentios
Consum de energie 0,8-4 W/oră

ventilator aerisire getair easyfan

This product: Sistem ventilatie apartament descentralizat getAir easyFan calitate premium

Original price was: 10.859,00 lei.Current price is: 9.599,00 lei.
Qty
-+
Recuperare de căldură până la 91%. Foarte silentios Consum de energie 0,8-4 W/oră
ventilator aerisire getair easyfan

Set complet getAir easyFan ventilator aerisire descentralizat

2.945,00 lei
Qty
-+
Recuperare de căldură până la 91%. Foarte silentios Consum de energie 0,8-4 W/oră

Total:

save

Descriere

Sistem ventilatie cu recuperare de caldura apartament cu 2 camere, alcatuita din 3 unitati getAir easyFan, panou de control EASY Push, sursa de alimentare si ventilator baie Smartfan X.

Dezvoltăm și evaluăm concepte de ventilație orientate spre confort și eficient energetic pentru clădiri rezidențiale și de birouri. Aici ne concentrăm pe soluțiile de ventilație descentralizată, care sunt deosebit de importante în contextul renovării și recondiționării clădirilor existente.

În acest scop, calitatea aerului, temperatura și umiditatea aerului, precum și distribuția lor spațială trebuie să fie combinate cu concepte eficiente de recuperare a căldurii și un control adecvat al debitului. Sunt luate în considerare aspectele energetice, precum și evaluarea calității aerului din interior în ceea ce privește confortul și comportamentul utilizatorului.

Pe baza simulărilor și a caracterizării experimentale, evaluăm cererea de energie și calitatea aerului din interior la diferite scări.

getAir easyFan este un sistem compact de ventilație cu recuperare de căldură. Tot ceea ce este necesar pentru a-l instala este o gaură perforată printr-un perete exterior. Acesta reprezintă un avantaj major față de sistemele convenționale de ventilație care funcționează cu canale în toată casa. Instalarea este flexibilă și necomplicată, ceea ce face ca easyFan să fie potrivit pentru modernizare în contextul modernizării unei case la standarde moderne de economisire a energiei. Datorită designului său modular, întreținerea și întreținerea necesită puțin efort. Odată montat, easyFan vă ajută nu numai să economisiți energie de încălzire valoroasă, ci și să țineți sub control costurile ulterioare.

Clasa de eficiență energetică: A

Avantajele sistemului de ventilație recuperator de caldura descentralizat getAir easyFan:

  • Panou exterior optimizat pentru debit cu margine de picurare
  • Schimbător de căldură din ceramică de înaltă performanță cu recuperare de căldură de până la 90%.
  • Ventilator foarte eficient
  • unitate de filtrare a prafului
  • Panou interior optimizat pentru flux
  • Foarte linistita.
  • Economisiți până la 40%.

Specificatii tehnice getAir easyFan

gradul de disponibilitate a căldurii pana la 91%
nivelul 1 Nivelul 2 nivelul 3 Nivelul 4
Debit modul eco / ventilație (*) [m3/h] 16 22 30 43
Nivel de zgomot dB(A) 14 20 27 35
Consum de energie (**) [W] 0,9 1.1 1.6 2.8
Diferența standard de nivel sonor Dn,w cel putin 40
Diametrul de gaurire a carotei [mm] 162

 

Montare getAir easyFan:

-Acesta este probabil unul dintre cele mai ușor de montat sisteme de ventilație astăzi, fără conducte flexibile sau rigide în toată casa.
– Tot ce ai nevoie este o gaură cu diametrul de 162 mm în peretele exterior.

Vă rugăm să solicitați oferta dumneavoastră personală. Dacă cumpărați mai mult de 1 ventilator, vă oferim 5% discount.

Brand

GetAir

getAir este marca pentru ventilația descentralizată a locuinței

getAir este o companie germană care este deținută de o familie de generații și are o experiență de peste 60 de ani în domeniul tehnologiei de aer condiționat și ventilație. Compania reprezintă produse inovatoare și de înaltă calitate tehnic. Afacerea de familie are sediul în Mönchengladbach, pe Rinul de Jos. Inovatoare, dinamică și orientată spre viitor: reprezintă produse sofisticate și inovatoare în domeniul ventilației descentralizate a locuinței. Datorită centrului său intern de cercetare și dezvoltare, toate dezvoltările de produse se bazează pe cele mai recente standarde tehnologice – motivul pentru care experții consideră getAir ca un jucător de top în sectorul ventilației. Parteneriatele strânse cu universități și centre de cercetare din Germania și din străinătate sprijină această afirmație.

GetAir Vision: 100% aer pur pentru toată lumea

Echipa getAir lucrează în mod constant la dezvoltarea în continuare a sistemelor de ventilație. Cea mai recentă invenție a noastră este purificatorul getAir care filtrează 100% din poluanții din aer. În lumea noastră high-tech, aerul pur devine din ce în ce mai mult un lux. Poluarea prin particulele din evacuarea unui număr tot mai mare de vehicule din orașele noastre bate constant recorduri (negative). Costurile energiei nu încetează să crească, deoarece disponibilitatea materiilor prime este limitată, iar progresul în dezvoltarea surselor alternative de energie este prea lent. Purificatorul getAir este răspunsul nostru la toate aceste provocări, deoarece recuperează până la 90% din căldură și, în același timp, filtrează aproape 100% din particule.

Sistemele getAir sunt „Fabricate în Germania”

Produsele de înaltă calitate getAir sunt fabricate exclusiv în Germania: îndeplinim cerințele pentru eticheta „Made in Germany” în fabrica noastră modernă de producție din Mönchengladbach. În plus, producția sistemelor noastre de ventilație este axată pe durabilitate. Toți angajații getAir sunt conștienți de responsabilitatea lor socială de a fabrica produse cât mai economic posibil, folosind cât mai puține materii prime. Acest lucru are ca rezultat o linie de producție unică pentru produse de ventilație descentralizată a locuinței, bazate pe cele mai înalte standarde de mediu.
getair logo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sistem ventilatie apartament descentralizat getAir easyFan calitate premium”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

getAir Easyfan brosura engleza

Download