AHR160 Ventilator cu recuperator descentralizat

2.300,00 lei

Conexiune Wireless
Afișajul LED, Temporizator
Senzor de umiditate

Descriere

Recuperătorul AHR160 este un dispozitiv de ventilație descentralizat de nouă generație care facilitează ventilația reducând în același timp pierderile de căldură. Datorită utilizării unui schimbător de căldură de acumulare, AHR stochează și acumulează energie termică pentru a o transfera la aer de alimentare mai rece.

Principiul de funcționare

Funcția principală a dispozitivului AHR160 este de a asigura schimbul de aer în încăpere, reducând în același timp pierderile de căldură. Recuperarea căldurii pierdute în timpul procesului de ventilație este posibilă datorită schimbătorului de căldură cu stocare ceramică, care stochează și acumulează energie termică și apoi încălzește aerul mai rece furnizat din exterior și invers, dacă aerul furnizat este mai cald decât camera, acesta o raceste.

Descarcare

În timpul operațiunii de evacuare, căldura este stocată în schimbătorul de căldură ceramic. După ce schimbătorul de căldură este complet încălzit, acesta schimbă automat direcția de funcționare.

Aflux

Căldura acumulată în schimbătorul de căldură este captată de fluxul de aer de alimentare și apoi transferată în cameră. Când schimbătorul de căldură se răcește, acesta inversează automat sensul de funcționare.

Conectivitate

Conexiune fără fir

Dispozitivul de recuperare AHR160 are capacitatea de a conecta mai multe dispozitive instalate într-una sau mai multe camere folosind o conexiune wireless. Nicio problemă la conectarea dispozitivelor cu un fir. Este posibil să vă conectați în moduri diferite, de exemplu, ambele dispozitive doar alimentează sau evacuează și funcționează alternativ, un dispozitiv suflă și celălalt suflă.

Aspect

AHR160 este conceput pentru a putea crea o rețea de dispozitive care funcționează simultan în mai multe camere din aceeași casă. Cu cât sunt instalate mai multe dispozitive, cu atât mai mult aer proaspăt este livrat în interior. Costurile mai mici de încălzire în timpul sezonului de încălzire reprezintă o valoare adăugată a instalării unui AHR.

Afişaj

Afișajul LED situat în partea de jos a ventilatorului oferă utilizatorilor informații importante despre dispozitiv în sine și despre condițiile din jur, cum ar fi nivelul de umiditate, temperatura aerului, viteza ventilatorului, direcția fluxului de aer, timpul rămas până la oprirea dispozitivului (dacă TIMER este set), precum și ora curentă .

Părți ale dispozitivului

  • Schimbător de căldură ceramic – Schimbătorul de căldură ceramic este inima dispozitivului și unul dintre cele mai importante elemente.
  • Filtre – AHR este echipat cu două filtre de curățare a aerului.
  • Supape automate – Obloane automate care opresc fluxul de aer atunci cand dispozitivul este oprit, iar panoul interior de izolare fonica mareste confortul de utilizare.

Echipamente

  • Senzor de umiditate – Dispozitivul pornește atunci când nivelul de umiditate din încăperea în care este instalat depășește valoarea setată. Această valoare poate fi setată între 10% și 90% în trepte de 10%.
  • Temporizator – Dispozitivul are opțiunea de a se opri automat după 5, 10, 15, 30, 45, 60, 120 și 180 de minute de la pornire. Afișajul arată timpul rămas până la oprire.
  • Telecomanda – Telecomanda AHR160 permite dispozitivului sa functioneze in 6 moduri.

PARAMETRII TEHNICI AWENTA AHR160

Spațiu recomandat pentru un singur sistem
pana la 40 m2
Viteze
3
Flux de aer
23; 34; 52 m3/h

Recuperare

93 %
Nivel de zgomot la o distanta de 3m
24 ; 34 ; 39 decibeli
Consumul de energie
4 – 7 W
Actual
24 V DC
Tip de recuperare

Acumulator de căldură ceramic

Filtre
Filtre de purificare a aerului

DIMENSIUNI SI GREUTATE

Diametru
160 mm

Diametrul orificiului de montare

160 – 180 mm
Lungime
260 – 540 mm

Brand

Awenta

AWENTA este o companie poloneză specializată în producția și distribuția de sisteme de ventilare și climatizare pentru uz rezidențial și comercial. Compania oferă o gamă largă de produse, inclusiv ventilatoare de perete, ventilatoare de tavan, unități de recuperare a căldurii, centrale de ventilație, ventilatoare de baie și multe altele. Acestea sunt utilizate în case, apartamente, clădiri de birouri, magazine și alte spații comerciale. AWENTA pune un mare accent pe calitatea produselor sale, utilizând materiale de înaltă calitate și tehnologii avansate pentru a asigura fiabilitatea și performanțele superioare. Compania oferă, de asemenea, servicii de consultanță și suport tehnic pentru clienții săi. În plus față de accentul pus pe calitate, AWENTA este angajată în susținerea dezvoltării durabile și protecția mediului. Produsele companiei sunt concepute să fie eficiente din punct de vedere energetic, iar compania caută activ să reducă amprenta sa de carbon prin procesele sale de producție și distribuție. AWENTA are o prezență puternică pe piața europeană și are parteneriate cu distribuitori și comercianți din întreaga regiune. Compania este angajată să ofere un serviciu excelent clienților săi și să asigure satisfacția acestora cu produsele și serviciile sale. Pentru mai multe informații despre AWENTA și produsele sale, vă rugăm să vizitați site-ul companiei la adresa https://www.awenta.pl/en/.
AWENTA ventilatie logo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „AHR160 Ventilator cu recuperator descentralizat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Awenta AHR160 ventilator aerisire fara fir - Engleza

Download