getAir silentAir – recuperator de caldura integrata in fatada

3.750,00 lei4.499,00 lei

Se integreaza in izolatia cladirii.
Grila ingropata in cantul ferestrei.
Instalare flexibilă – cuplare la 180°

Descriere

Recuperator de caldura integrata fatada sistem getAir silentAir. Element de fațadă pentru utilizare în panou, adâncime 60 mm, montare pe ambele părți, sistem de inversare 180° pentru deschiderea ferestrei din stânga sau din dreapta, material termoizolant Neopor, excl. Covoraș de izolare fonică detașabilă pentru curățare igienică, ideal pentru cerințe ridicate de izolare fonică, inclusiv capac de curățare.

Kit complet.

Structura plată – Se adaptează perfect la fereastra revelației silentAir se integrează perfect în orice fatada

Unitatea de ventilație descentralizată a casei poate fi instalată într-un sistem de izolație și finisare exterioară (EIFS) care are doar 80 mm grosime. Un alt avantaj al instalării silentAir este aproape invizibilitatea acestuia. Datorită tehnicii sale inteligente de instalare, pentru instalarea unității de ventilație sunt necesare doar două componente: un element izolator patentat Neopor® este introdus direct în fereastra, în timp ce un cilindru de instalare care conține unitatea de ventilație și Schimbătorul de căldură ceramic este ascuns într-o gaură cu miez (doar 162 milimetri în diametru) din peretele exterior. Singura componentă vizibilă din exterior este grila discretă.

Practic silențios – Zgomot de funcționare excepțional de scăzut

Recuperator de caldura casnică cu cel mai scăzut nivel de zgomot din clasa sa, silentAir se caracterizează prin izolare fonică și flux optim de aer. Pe langa protectia sa acustica buna, orice zgomot de functionare cauzat de unitatea de ventilatie este abia audibil datorita folosirii covoraselor fonoabsorbante. În plus, motorul electromagnetic cu control al vibrațiilor minimizează zgomotul ventilatorului. În plus, capacul interior elegant este echipat cu un deflector de zgomot. Iar stratul său patentat din plastic multimembrană reduce și mai mult orice zgomot al fluxului de aer.

Deviație dublă a sunetului – Atinge clasa de izolare fonică 6

SilenceAir se caracterizează printr-un nivel foarte ridicat de izolare fonică și este foarte eficient în absorbția zgomotului extern.
Deviația duală a fluxului de aer în unitatea ventilatorului minimizează zgomotul transmisiei. În plus, unitatea are un covor suplimentar de absorbție a sunetului, permițându-i astfel să atingă valori acustice excelente în zona de izolare fonică clasa 6. Aceasta înseamnă că silentAir în combinație cu SmartFan® oferă o protecție de peste 60 dB și este, astfel, potrivit. pentru utilizare în clădiri din apropierea aeroporturilor, căilor ferate, drumurilor principale și alte locuri foarte zgomotoase.

Instalare flexibilă – Datorită sistemului de cuplare la 180°

Puteți răsuci și întoarce componenta silentAir pentru a obține forma de instalare potrivită. Sistemul constă din două elemente din polistiren, cuplate între ele la orice unghi de 180° și permițând instalarea unității de ventilație pe fiecare parte a ferestrei. Acest lucru este foarte practic, doar un sistem acoperă două opțiuni de instalare.

Tehnologia SmartFan® – O combinație inteligentă de tehnologie dovedită și inovatoare

Ca și în cazul tuturor sistemelor getAir, soluția de deschidere a ferestrei silentAir se bazează pe tehnologia getAir SmartFan®. Fiecare unitate de ventilație getAir este un bloc de alimentare compact care, operat în perechi, poate deplasa între 18 și 46 m³/h de aer cu recuperarea simultană a căldurii de până la 91%, reducând facturile de încălzire cu până la 50%. Însă sistemul de ventilație nu este folosit doar iarna: funcționând în modul de vară, pompează aer rece noaptea, ceea ce înseamnă că încăperile nu se încălzesc prea mult. Ca și în cazul tuturor produselor SmartFan®, SmartFan® L Plus poate fi operat prin intermediul unui ecran de control TOUCH multifuncțional sau al unui panou de operare LED intuitiv, îndeplinind astfel toate cerințele pentru o unitate de ventilație descentralizată matură, inteligentă și actualizată.

Caracteristici

 • eficienta pana la 91%, certificare Dibt ( Deutsches Institut für Bautechnik)
 • 46mc/h in modul de recuperare de caldura.
 • Consum energetic redus, maxim 4w/h.
 • Izolare fonica a zgomotului exterior de pana la 42-49 dB. cu kitul optional de insonorizare (nu este inclus)
 • Controlul de umiditate nu permite dezvoltării mucegaiului
 • Aer proaspăt și sănătos, în ciuda anvelopei etanșe a clădirii
 • Protejează clădirea împotriva deteriorării provocate de umezelă
 • Filtre împotriva murdăriei, polenului și prafului – potrivit pentru persoanele care suferă de alergii
 • Cea mai nouă, modernă și eficientă soluție pentru economisirea energiei
 • Foarte linistita.
 • Economisiți până la 40%.
 • Filtrele de aer asigură aer curat.
 • Reduce eliberarea de alergeni din mediu.
 • Nu este nevoie să curgă conducte.
 • Fără elemente de încălzire integrate.
 • Întreținere ușoară.
 • Efectiv, Tylus, Compact.
 • Ventilatie Germana cu recuperator de căldură, Ca un schimbător de căldură , o ceramică de înaltă tehnologie (capacitate termică specifică de 877 J / kgK) este pus în aplicare.

Specificatii tehnice getAir SmartFan

gradul de disponibilitate a căldurii pana la 91%
nivelul 1 Nivelul 2 nivelul 3 Nivelul 4
Debit modul eco / ventilație (*) [m3/h] 18 28 38 46
Nivel de zgomot dB(A) 11 19 28 33
Consum de energie (**) [W] 0,8 1.4 2.6 4.0
Diferența standard de nivel sonor Dn,w 44 / 49 (cu set opțional de izolare fonică)
Diametrul de gaurire a carotei [mm] 162

* în perechi
** fără panou comandă

Operație în perechi. Pentru funcționare este necesară o unitate de control.

De asemenea, este disponibilă versiunea pentru grosimea peretelui de până la 700 mm (taxă suplimentară mică).

Filtru de polen disponibil.

Ai prefera sa cumperi mai intai componentele carcasei si mai tarziu inima ventilatorului (ventilatoare si schimbatoare de caldura)^?

Nici o problema! Setul de carcasă + setul de completare costă separat la fel ca setul complet.

Am fi bucuroși să vă sfătuim și, împreună cu fabrica din Mönchengladbach, vă vom pregăti gratuit configurația.

Producător: getAir Germania

Informații suplimentare

Trepte de viteza

4-6

Producator

SEVentilation

Clasa energetica

A

Consum maxim [W]

6.6 W

Diametrul unitatii

160 mm

Nivel zgomot

41-43 dB

Filtru

2 filtru G3, Carbon, Optional Polen

Culoare

Alb

Material

ABS

Tip montare

Perete

Tip produs

Ventilator

Utilizare

Comercial, Rezidential

Utilizat pentru

Baie, Bucatarie, Dormitor, Living

Forma

Cilindru, Patrat

Clasa de protectie

IPX4

Tensiune alimentare

12V, 230 V

Nivel zgomot treapta 1 la distanta de 3m

13, 4 dB

Brand

GetAir

getAir este marca pentru ventilația descentralizată a locuinței

getAir este o companie germană care este deținută de o familie de generații și are o experiență de peste 60 de ani în domeniul tehnologiei de aer condiționat și ventilație. Compania reprezintă produse inovatoare și de înaltă calitate tehnic. Afacerea de familie are sediul în Mönchengladbach, pe Rinul de Jos. Inovatoare, dinamică și orientată spre viitor: reprezintă produse sofisticate și inovatoare în domeniul ventilației descentralizate a locuinței. Datorită centrului său intern de cercetare și dezvoltare, toate dezvoltările de produse se bazează pe cele mai recente standarde tehnologice – motivul pentru care experții consideră getAir ca un jucător de top în sectorul ventilației. Parteneriatele strânse cu universități și centre de cercetare din Germania și din străinătate sprijină această afirmație.

GetAir Vision: 100% aer pur pentru toată lumea

Echipa getAir lucrează în mod constant la dezvoltarea în continuare a sistemelor de ventilație. Cea mai recentă invenție a noastră este purificatorul getAir care filtrează 100% din poluanții din aer. În lumea noastră high-tech, aerul pur devine din ce în ce mai mult un lux. Poluarea prin particulele din evacuarea unui număr tot mai mare de vehicule din orașele noastre bate constant recorduri (negative). Costurile energiei nu încetează să crească, deoarece disponibilitatea materiilor prime este limitată, iar progresul în dezvoltarea surselor alternative de energie este prea lent. Purificatorul getAir este răspunsul nostru la toate aceste provocări, deoarece recuperează până la 90% din căldură și, în același timp, filtrează aproape 100% din particule.

Sistemele getAir sunt „Fabricate în Germania”

Produsele de înaltă calitate getAir sunt fabricate exclusiv în Germania: îndeplinim cerințele pentru eticheta „Made in Germany” în fabrica noastră modernă de producție din Mönchengladbach. În plus, producția sistemelor noastre de ventilație este axată pe durabilitate. Toți angajații getAir sunt conștienți de responsabilitatea lor socială de a fabrica produse cât mai economic posibil, folosind cât mai puține materii prime. Acest lucru are ca rezultat o linie de producție unică pentru produse de ventilație descentralizată a locuinței, bazate pe cele mai înalte standarde de mediu.
getair logo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „getAir silentAir – recuperator de caldura integrata in fatada”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

specificatii technice getAir SmartFan engleza

Download

getAir SmartFan Brosura Engleza

Download

getair smartfan manual de instalare utilizare Engleza

Download

getAir SmartFan ProductCatalogue Engleza

Download

S-ar putea să-ți placă și…