Set complet getAir SmartFan recuperator de caldura descentralizat

3.499,00 lei

Recuperare de căldură până la 91%.
Foarte silentios
Consum de energie 0,8-4 W/oră

getair smartfan recuperator caldura eficient

This product: Set complet getAir SmartFan recuperator de caldura descentralizat

3.499,00 lei
Qty
-+
Recuperare de căldură până la 91%. Foarte silentios Consum de energie 0,8-4 W/oră

Panou de control SmartLED getAir SmartFan

559,00 lei
Qty
-+
Doar patru butoane. 2 moduri „Eco”  sau „Bypass-Racire Vara” patru viteze diferite

Total:

save

Descriere

La fel ca easyFan, getAir SmartFan impresionează prin dimensiunile sale mici și structura simplă. Ventilatorul mai bun și panourile speciale interioare și exterioare cu deflector NOISE îl fac cel mai silentios și mai eficient dispozitiv de ventilație a spațiului de locuit din clasa sa (sursa: getAir GmbH). Puteți controla până la 6 dispozitive cu un singur panou de control și le puteți împărți în diferite zone de ventilație. Datorită tehnologiei inovatoare a senzorilor, dezvoltarea ulterioară SmartFan®S oferă posibilitatea de a rula ventilația complet automat. Pe lângă binecunoscutele comenzi LED sau TOUCH. În combinație cu aplicația getAir de pe smartphone, inovatorul WiFi SmartControl Hub de la getAir vă permite să creați o climă confortabilă și plăcută în orice moment.

Clasa de eficiență energetică: A

Avantajele sistemului de ventilație recuperator de caldura descentralizat getAir SmartFan:

 • Fără pierderi de căldură datorită recuperării căldurii până la 91%
 • Controlul de umiditate nu permite dezvoltării mucegaiului
 • Aer proaspăt și sănătos, în ciuda anvelopei etanșe a clădirii
 • Protejează clădirea împotriva deteriorării provocate de umezelă
 • Filtre împotriva murdăriei, polenului și prafului – potrivit pentru persoanele care suferă de alergii
 • Cea mai nouă, modernă și eficientă soluție pentru economisirea energiei
 • Foarte linistita.
 • Economisiți până la 40%.
 • Filtrele de aer asigură aer curat.
 • Reduce eliberarea de alergeni din mediu.
 • Nu este nevoie să curgă conducte.
 • Fără elemente de încălzire integrate.
 • Întreținere ușoară.
 • Efectiv, Tylus, Compact.

Specificatii tehnice getAir SmartFan

gradul de disponibilitate a căldurii pana la 91%
nivelul 1 Nivelul 2 nivelul 3 Nivelul 4
Debit modul eco / ventilație (*) [m3/h] 18 28 38 46
Nivel de zgomot dB(A) 11 19 28 33
Consum de energie (**) [W] 0,8 1.4 2.6 4.0
Diferența standard de nivel sonor Dn,w 44 / 49 (cu set opțional de izolare fonică)
Diametrul de gaurire a carotei [mm] 162

* în perechi
** fără panou comandă

Operație în perechi. Pentru funcționare este necesară o unitate de control.

De asemenea, este disponibilă versiunea pentru grosimea peretelui de până la 700 mm (taxă suplimentară mică).

Filtru de polen disponibil.

Ai prefera sa cumperi mai intai componentele carcasei si mai tarziu inima ventilatorului (ventilatoare si schimbatoare de caldura)^?

Nici o problema! Setul de carcasă + setul de completare costă separat la fel ca setul complet.

Am fi bucuroși să vă sfătuim și, împreună cu fabrica din Mönchengladbach, vă vom pregăti gratuit configurația.

Design compact

Unitățile de ventilație getAir sunt o nouă generație de ventilație descentralizată destinate clădirilor rezidențiale. SmartFan® este rezultatul multor ani de cercetare și dezvoltare. Tehnologia getAir se bazează pe componente inovatoare care reduc zgomotul, optimizează fluxul de aer și recuperează căldura. Dar nu doar performanța ne face ceea ce suntem: am perfecționat, de asemenea, fuziunea dintre tehnologia eficientă și designul compact.

Cu o gaură de 162 mm și o grosime minimă a peretelui de 270 mm, SmartFan este unul dintre cele mai mici dispozitive de ventilație casnică cu recuperare de căldură din lume.

Ventilatorul axial reversibil are un sistem de antrenare electromagnetic. Acest lucru permite un zgomot aproape silențios al motorului, cu performanțe ridicate în același timp. Paletele rotorului cu formă aerodinamică permit un transport aerian extrem de eficient și silențios. Caracteristica specială a acestui ventilator este că nu are o direcție preferată, dar performanța aerului în ambele sensuri este aproape identică.

Schimbătorul de căldură din ceramică extrem de eficient creează cea mai mare suprafață posibilă pentru aerul care curge prin intermediul sistemului său de canale în fagure și poate astfel obține o recuperare de căldură de până la 91%.

O diferență clară față de alți producători de ventilatoare reversibile face ca noul ecran pentru interior și exterior…

Ecranul de înaltă tehnologie asigură un flux perfect de aer cu o ieșire de aer cu o formă optimă aerodinamică și paletă de ghidare integrată (din tehnologia turbinei). Soluțiile inovatoare de flux de aer măresc performanța și eficiența ventilatorului și asigură astfel un debit volum de aer crescut cu cel mai mic consum de energie posibil. Datorită designului foarte plat, adâncimea panoului până la perete este de numai 45 mm și astfel se îmbină foarte discret cu o schemă de culori potrivită în zonele de locuit și în aer liber. Ecranele exterioare și interioare pot fi proiectate individual, astfel încât ventilația să se potrivească perfect și discret în fiecare cameră și fiecare fațadă (vezi exemplele de design din dreapta). Deflectorul de zgomot  constă dintr-un strat patentat de plastic multimembrană în interiorul panoului, care reduce zgomotul de transmisie și face ca unitatea de ventilație să fie silențioasă la 15,9 dB(A).

Noul SmartFan® S este avansul tehnologic al precedentului SmartFan®.

Combină toate avantajele SmartFan® cu senzori inovatori.

Senzorii integrați în SmartFan® S măsoară temperatura și umiditatea din aerul camerei și selectează automat modul potrivit pentru o ventilație optimă. Locuitorii nu mai trebuie să-și facă griji pentru umiditatea excesivă sau risipa de energie termică. Datorită SmartFan® S, în camerele de zi există întotdeauna o climă plăcută și plăcută. SmartFan® S este controlat cu controlul TOUCH modern, care oferă și un număr mare de moduri în operare manuală.

Dacă utilizați deja SmartFan® pentru a vă ventila casa și nu doriți să faceți fără cea mai recentă tehnologie de senzori, puteți, desigur, să faceți upgrade la SmartFan® S.

Instalare getAir SmartFan:

Un sistem BUS conectează toate sistemele SmartFan® fie în serie, fie într-un aranjament în stea. Unitatea de control poate fi instalată oriunde în cadrul sistemului electric al unei case. Semnalele BUS pot parcurge o distanta maxima de 60-70 m. Vă recomandăm cabluri LiYY cu 4 fire.

Pentru mai multe informații despre instalarea SmartFan, vă rugăm să descărcați „Manual de instalare și utilizare”.

-Acesta este probabil unul dintre cele mai ușor de instalat sisteme de ventilație astăzi, fără conducte flexibile sau rigide în toată casa.
-Cu SmartFan, tot ce ai nevoie este o gaură cu diametrul de 162 mm în peretele exterior.
– Controler tactil sau LED montat pe perete într-o locație convenabilă pentru tine.
– Până la 6 dispozitive SmartFan pot fi controlate cu un controler.

instalare getair smartfan recuperator caldura

Vă rugăm să solicitați oferta dumneavoastră personală. Dacă cumpărați mai mult de 1 ventilator, vă oferim 5% discount.

Brand

GetAir

getAir este marca pentru ventilația descentralizată a locuinței

getAir este o companie germană care este deținută de o familie de generații și are o experiență de peste 60 de ani în domeniul tehnologiei de aer condiționat și ventilație. Compania reprezintă produse inovatoare și de înaltă calitate tehnic. Afacerea de familie are sediul în Mönchengladbach, pe Rinul de Jos. Inovatoare, dinamică și orientată spre viitor: reprezintă produse sofisticate și inovatoare în domeniul ventilației descentralizate a locuinței. Datorită centrului său intern de cercetare și dezvoltare, toate dezvoltările de produse se bazează pe cele mai recente standarde tehnologice – motivul pentru care experții consideră getAir ca un jucător de top în sectorul ventilației. Parteneriatele strânse cu universități și centre de cercetare din Germania și din străinătate sprijină această afirmație.

GetAir Vision: 100% aer pur pentru toată lumea

Echipa getAir lucrează în mod constant la dezvoltarea în continuare a sistemelor de ventilație. Cea mai recentă invenție a noastră este purificatorul getAir care filtrează 100% din poluanții din aer. În lumea noastră high-tech, aerul pur devine din ce în ce mai mult un lux. Poluarea prin particulele din evacuarea unui număr tot mai mare de vehicule din orașele noastre bate constant recorduri (negative). Costurile energiei nu încetează să crească, deoarece disponibilitatea materiilor prime este limitată, iar progresul în dezvoltarea surselor alternative de energie este prea lent. Purificatorul getAir este răspunsul nostru la toate aceste provocări, deoarece recuperează până la 90% din căldură și, în același timp, filtrează aproape 100% din particule.

Sistemele getAir sunt „Fabricate în Germania”

Produsele de înaltă calitate getAir sunt fabricate exclusiv în Germania: îndeplinim cerințele pentru eticheta „Made in Germany” în fabrica noastră modernă de producție din Mönchengladbach. În plus, producția sistemelor noastre de ventilație este axată pe durabilitate. Toți angajații getAir sunt conștienți de responsabilitatea lor socială de a fabrica produse cât mai economic posibil, folosind cât mai puține materii prime. Acest lucru are ca rezultat o linie de producție unică pentru produse de ventilație descentralizată a locuinței, bazate pe cele mai înalte standarde de mediu.
getair logo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set complet getAir SmartFan recuperator de caldura descentralizat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

getAir SmartControl Hub manual de instalare utilizare Engleza

Download

getAir SmartFan Brosura Engleza

Download

getAir Smartfan manual de instalare utilizare Engleza

Download

specificatii technice getAir SmartFan engleza

Download