Ventilatie baie QUANTUM AX 100 cu motor EC fara perii

380,00 lei

Unitate de ventilație mecanică descentralizată cu un singur debit pentru rulare continuă. Ideal pentru aplicare în baie, toaletă și spații mici / medii.

Descriere

Aerauliqa QUANTUM AX ventilație baie mecanică descentralizată cu un singur debit pentru rulare continuă. Ideal pentru aplicare în baie, toaletă și spații mici / medii. Potrivit pentru a extrage aerul aspru direct către exterior sau prin conducte de lungime scurtă. Unitățile pot fi montate pe perete / panou, pe tavan și pe fereastră

SPECIFICAȚIE

Carcasă din ABS de înaltă calitate oferă rezistență la șoc și de durată construcție robustă. Aerauliqa QUANTUM AX este terminată în alb RAL 9010 și sunt rezistente la UV.
Rotor unic de tip tip winglet, oferind o aerodinamică sporită proprietăți, zgomot redus și crescut eficienţă.
Motor cu perii ecologice de înaltă eficiență protecție termică integrală, montată pe sigilate pentru viață rulmenți cu bile de înaltă calitate.
Proiectat pentru rulare continuă: adecvat și pentru funcționarea intermitentă.
Diametru tub 100mm.

CARACTERISTICI ȘI AVANTAJE

Grad de protecție IPX4.
Capac estetic față pentru modern design interior, ușor de îndepărtat pentru curățare fără a fi nevoie de unelte.
Deflectoare aerodinamice de pe carcasă pentru a reduce turbulențele aerului și proiectate pentru a maximiza fluxul de aer.
Prevenirea rigidă a spigotului optim deformare.
Consum redus de energie: motor CE optimizat pentru rulare continuă aplicații (24/24 ore).
Selectare multi viteză pentru a satisface diferite cerințe de ventilație:
– treapta de viteza: poate fi selectată printre 3 opțiuni fie în caz de aer epuizând direct spre exterior sau din instalatie conducta;
– Viteza de selectare BOOST (max 83m3 / h).
Componente din plastic complet reciclabile, prietenos cu mediul.
Dublu izolat: fără conexiune la pământ este necesară.
Testat la cele mai recente standarde: unitățile sunt testate în TÜV Rheinland laborator recunoscut la Aerauliqa, adică informații exacte, actualizate privind siguranța, performanța și nivel de zgomot care se poate baza.
Eficiența energetică testată independent laborator BRE (Marea Britanie) Proiectat și fabricate în conformitate cu EN60335-2-80 (Directiva de joasă tensiune) și Directiva EMC (electromagnetică Compatibilitate).

VERSIUNI

Quantum AX (produsul actual)
Unitatea continuă să ruleze la cele selectate viteză de obraz. Viteza de stimulare este manuală activat prin cablul de tracțiune, comutator la distanță sau senzor ambiental precum SEN-HY, SEN-PIR sau SEN-CO2.
Quantum AX HT
Unitatea este echipată cu un dispozitiv electronic circuit cu bord senzor de umiditate (reglabil de la 50% la 95% RH) și un cronometru (reglabil de la ± 0 minut la 30 de minute).
Operație: când procentul de relativă umiditatea este mai mare decât cea predefinită pragul, ventilatorul crește automat viteză.
Când umiditatea relativă merge dedesubt, ventilatorul revine în funcțiune la viteza de încetare după depășire perioada a trecut.
Viteza maximă poate fi activat manual prin intermediul cablului de tracțiune sau comutator la distanță: un led indică când comutatorul este pornit

Informații suplimentare

Producator

Aerauliqa

Trepte de viteza

3, Boost

Clasa energetica

A

Consum maxim [W]

1 – 2.6 W/h

Diametrul unitatii

100 mm

Nivel zgomot

44 dB

Material

ABS

Tip montare

Perete

Tip produs

Ventilator

Utilizare

Comercial, Rezidential

Utilizat pentru

Baie, Bucatarie

Forma

Cilindru, Patrat

Clasa de protectie

IPX4

Tensiune alimentare

230V

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ventilatie baie QUANTUM AX 100 cu motor EC fara perii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *