You are currently viewing Ventilatie baie eficiente de evacuare a aerului de la getAir cu control automat al umidității

Ventilatie baie eficiente de evacuare a aerului de la getAir cu control automat al umidității

Ventilatie baie SmartFan X9 este numele noi soluții de evacuare a aerului de la liderul tehnologiei getAir. Ventilatorul de baie a fost dezvoltat pentru încăperi umede exterioare cu cerințe ridicate privind funcționalitatea și designul. SmartFan X9, cu motorul său unic, autocalibrant, este unul dintre cele mai silențioase și mai eficiente dispozitive din clasa sa. Cu un debit volumic de până la 110 m³/h cu un consum mediu de doar trei wați, asigură o umiditate optimă și previne răspândirea mirosurilor. SmartFan X9 atinge un nivel de presiune sonoră de doar 25 dB. În sistemul de evacuare a aerului sunt instalați și senzori inteligenți, care înregistrează mișcarea și conținutul de umiditate al aerului și asigură astfel climatul optim al încăperii în orice moment.

Cu dispozitivul de evacuare a aerului getAir SmartFan X9, mirosurile neplăcute și umezeala sunt evacuate eficient în exterior. Noua tehnologie de ventilație este potrivită pentru încăperile umede exterioare, cum ar fi băile și bucătăriile. SmartFan X9 atinge o performanță peste medie: produsul de calitate are un debit volumic de până la 110 m³/h și consumă în medie doar trei wați. Cu toate acestea, SmartFan X9 este unul dintre cele mai silențioase dispozitive de evacuare a aerului pentru baie: atinge un nivel de presiune acustică de doar 25 dB, comparabil cu foșnetul blând al frunzelor.

Noua soluție de ventilație de la getAir are un motor cu autocalibrare care măsoară independent viteza acestuia și compensează dacă, de exemplu, rezistența vântului în conducta de ventilație crește. Acest lucru asigură fluxul optim de ventilație în orice moment.

schema ventilator baie getair smartfan_x9

În plus, sistemul de evacuare a aerului SmartFan X9 marchează prin senzorii săi inteligenți. Senzorul de mișcare cu infraroșu integrat înregistrează când cineva intră în cameră și pornește automat unitatea de ventilație. Dacă încăperea este lăsată din nou, ventilația continuă să funcționeze timp de 15 minute. Senzorul de umiditate integrat, la randul sau, asigura nivelul corect de umiditate in incapere. Dacă conținutul de umiditate al aerului crește, cum ar fi în timpul unui duș, SmartFan X9 evacuează automat excesul de umiditate în exterior. De asemenea, SmartFan X9 aerisește fiabil atunci când sunteți plecat pentru o perioadă lungă de timp: dacă senzorul de umiditate este inactiv pentru mai mult de o zi, SmartFan X9 asigură totuși o climă optimă a încăperii și aerisește baia sau bucătăria la fiecare 12 ore timp de 30 de minute cu un debit volumic de 60 m³/h.

Sistemul de evacuare a aerului SmartFan X9 impresionează și prin controlul său flexibil și opțiunile de aplicare. Un total de nouă setări permit selectarea unei game largi de scenarii de evacuare a aerului, de la modul automat la controlul intervalelor și modul vacanță.

Pentru asamblare este necesară doar o gaură de miez. SmartFan X9 este opțional potrivit pentru pereți sau tavane cu sifon pentru condens. Aceasta înseamnă că sistemul eficient de evacuare a aerului de design cu farmec retro poate fi integrat discret în aproape orice situație de baie, indiferent cât de mică.

Apropo: getAir SmartFan X9 nu numai că oferă aer proaspăt, dar transmite și căldură plăcută. Aspira căldura în exces dintr-o cameră vecină și o direcționează, de exemplu, în baie. Acest lucru economisește energie de încălzire valoroasă.

Sistemul de evacuare a aerului getAir SmartFan X9 este acum disponibil.

Lasă un răspuns